Mně se to naštěstí netýká-Tahle Havlománie mně nezajímá,mám svých starostí dost.Jen to zas nahraje vládní garnitůře k tomu,aby na chvíli zmizly z hlavního dění ty jejich zlodějiny a zhovadilosti.JJ,všechno zlé je na něco dobré.

Ale četl a máš pravdu. Mladí bolševici vás všechny trumfli...miki21 píše:To jsi asi nečetl dnešní tisk,nebo nekoukal televizi-tam je perel.
Jo, je to opruz, ale bohužel logický důsledek doby, toto zrovna není jen chyba pošty. Vůbec nejde o to, že to je zrovna na dobírku, kterou vyplatíš. Dneska se prostě řada institucí musí jistit i proti tomu, aby něco vydala druhému manželovi. Situací, kdy jeden manžel proti druhému něco úmyslně udělal, není tak málo.miki21 píše: A taky mně vytočila česká pošta....
To máš dobrý, že Ti házejí aspoň ty lístky, u nás se nedočkáš ani tohomiki21 píše: .... do schránky házejí jen lístky ,jsem si už tak nějak zvykl.....
A co máš proboha za banku?petersbond píše:Mě vytočila zdravotní pojišťovna. Změní si účet a pro banku změna účtu není změna příkazu. Takže trvalý příkaz zrušit a udělat nový, 200 Kč v prrrr..........liiiii.![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: robko. a 5 hostů