Pneu,disky...
- Zuzka
- Test driver 
Re: Pneu,disky...
tohle je od kolegy z práce, oni mu nedávno auto ukradli, tak už je nemá na co nazout 

Ford Mondeo 2.0 TDCI 96kW kombi,2004,Ghia,modrá Tonic
						- veny
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Tak je to o tom co psal kozlík... A někdy i 3500 může být dost... Já musel vyměnit gumu cca po 10 tis. Loni na jaře jsem s ní najel asi 10 km než jsem na ní udělal bulku jako prase... Vždyt sama víšZuzka píše:tobě přijde guma na které je najeto cca 3500 km jako ojetá?
 Ale pokud je to jak píšeš a kolegovi věříš...
 Ale pokud je to jak píšeš a kolegovi věříš...- 
				krenda
- Test driver 
No řekl bych, že na vodě by mohly držet... Ale budou dost hlučné, možná ne od začátku, ale po ojetí asi jooo... Nová se dá sehnat asi za 2300,- tak za sedm bych je bral, pokud ti nevadí větší hlučnost  

je: Ford S-Max, 09/2020, 7míst, 2.0 ecoblue, 140kW, 4x4
bylo: Ford Focus, 09/2020, hatchback, 2.3 ecoboost, 228kW, ST
bylo: Ford Mondeo, 09/2013, kombi, 2.0 SCTi 202,3kW, Titanium S
						bylo: Ford Focus, 09/2020, hatchback, 2.3 ecoboost, 228kW, ST
bylo: Ford Mondeo, 09/2013, kombi, 2.0 SCTi 202,3kW, Titanium S
- Zuzka
- Test driver 
Dík, asi do nich teda nepůjdu

- supetr
- Nováček 
Ahoj vsichni, planuju koupit alu na my auto a rozhoduju se mezi nekolika typy - prosim o vas nazor, co by asi tak paslo nejlip. Diky predem. 
Vedle alu z mondea 4 a kugy se mi libej i zetecy (tusim, ze se tak jmenujou - pet silnych paprsku)
PS: sorry za ty amatersky fotomontaze

Vedle alu z mondea 4 a kugy se mi libej i zetecy (tusim, ze se tak jmenujou - pet silnych paprsku)
PS: sorry za ty amatersky fotomontaze

Naposledy upravil(a) supetr dne 13.03.2012 12:54, celkem upraveno 1 x.

- veny
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Zuzka by ti možná přenechala ty své Y z MK4...

- supetr
- Nováček 
Ona ma tusim 17" a ja prahnu po 18"veny píše:Zuzka by ti možná přenechala ty své Y z MK4...

- Zuzka
- Test driver 
jj, já mám 17"  ... já asi zase prahnu zpátky po 16"
 ... já asi zase prahnu zpátky po 16" 

- supetr
- Nováček 
Ja obetuju kousek pohodli a budu ohromovat sve okoli   

Ty disky z mondea se nabizej za 12.700,- s gumama cca.5mm (B.Potenza) coz mi prijde slusny..
Za ty kugy chce asi desitku je za disky a zetecy jsem videl asi za sedm - opet jen disky
Gumy pocitam desitku (chci bravuris 2)
Jen nevim jak to je se sirkou - ty z kugy i z mondea jsou tusim siroky 8" a nevim, jak by na nich vypadaly gumy 225mm - jestli se tam nemaj davat spis uz ty 235mm..

Ty disky z mondea se nabizej za 12.700,- s gumama cca.5mm (B.Potenza) coz mi prijde slusny..
Za ty kugy chce asi desitku je za disky a zetecy jsem videl asi za sedm - opet jen disky
Gumy pocitam desitku (chci bravuris 2)
Jen nevim jak to je se sirkou - ty z kugy i z mondea jsou tusim siroky 8" a nevim, jak by na nich vypadaly gumy 225mm - jestli se tam nemaj davat spis uz ty 235mm..

- v.marty
- Pokročilý 
jen davej bacha na rozmer, abys pak neresil problemy s pojistovnou..  

Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW
						- supetr
- Nováček 
No prave - v technicaku mam jen ty 225/40/18 pro 7,5x18.
Jde o to, jak by ty spravny gumy vypadaly na disku se sirkou 8 misto 7,5..
Sirku disku nikdo zkoumat nebude podle me.. hlavni je spis ta guma a jeji rozmer, ne? (jako kdyby se neco melo nekde stat..)

Jde o to, jak by ty spravny gumy vypadaly na disku se sirkou 8 misto 7,5..
Sirku disku nikdo zkoumat nebude podle me.. hlavni je spis ta guma a jeji rozmer, ne? (jako kdyby se neco melo nekde stat..)
- v.marty
- Pokročilý 
No znas to... Nahoda je svine..  Podle me zalezi co to bude za nehodu, co za likvidatora a tak.. Dovedu si predstavit ze se protistrane neco prihodi a jeji pravnici pujdou po vsem co pujde..
 Podle me zalezi co to bude za nehodu, co za likvidatora a tak.. Dovedu si predstavit ze se protistrane neco prihodi a jeji pravnici pujdou po vsem co pujde..   Ja osobne sem to vyresil origama fordíma kolama a mam klid v dusi (ohledne kol
  Ja osobne sem to vyresil origama fordíma kolama a mam klid v dusi (ohledne kol  )
 )

Podle me zalezi co to bude za nehodu, co za likvidatora a tak.. Dovedu si predstavit ze se protistrane neco prihodi a jeji pravnici pujdou po vsem co pujde..
 Podle me zalezi co to bude za nehodu, co za likvidatora a tak.. Dovedu si predstavit ze se protistrane neco prihodi a jeji pravnici pujdou po vsem co pujde..   Ja osobne sem to vyresil origama fordíma kolama a mam klid v dusi (ohledne kol
  Ja osobne sem to vyresil origama fordíma kolama a mam klid v dusi (ohledne kol  )
 )Ford Mondeo V6 3.0 Ghia 2004 150kW @ 162kW
						- supetr
- Nováček 
Ani tyhle nejsou zly... ale opet 8x18 pneu 235/40/18

- 
				buceek07
- Test driver 
všechny kola co si sem dal vypadají moc dobře...můj vrchol vkusu Fordích kol jsou 18 ypsilonka, která si sem dal  ...ale jinak bych si vzal klidně kterékoliv....jak z kugy, tak ty antracitové z mk4
 ...ale jinak bych si vzal klidně kterékoliv....jak z kugy, tak ty antracitové z mk4   

a ten rozměr pneu bych se snažil dodržet, tzn 225/40/18...máš potom uplný klídek 

pokud plánuješ gumy za desítku ty Barumky, tak za +- dvanáct se dají sehnat třeba Pirellky P5 (7) a to už je jiná pneu než Barumka....tím ovšem nechci Barumky jakkoliv hanit 

a 8" palcovej disk neva na gumu 225/40/18 ...ale zase může nastat problém s pojišťovnou třeba, když budou fakt puntičkáři, ale sral bych na to, aspoň u 8" disků nemusíš řešit podložky
 ...ale zase může nastat problém s pojišťovnou třeba, když budou fakt puntičkáři, ale sral bych na to, aspoň u 8" disků nemusíš řešit podložky   

...ale jinak bych si vzal klidně kterékoliv....jak z kugy, tak ty antracitové z mk4
 a ten rozměr pneu bych se snažil dodržet, tzn 225/40/18...máš potom uplný klídek

pokud plánuješ gumy za desítku ty Barumky, tak za +- dvanáct se dají sehnat třeba Pirellky P5 (7) a to už je jiná pneu než Barumka....tím ovšem nechci Barumky jakkoliv hanit

a 8" palcovej disk neva na gumu 225/40/18
 ...ale zase může nastat problém s pojišťovnou třeba, když budou fakt puntičkáři, ale sral bych na to, aspoň u 8" disků nemusíš řešit podložky

Now: Mazda 6 2.5i GTA 2008
Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
						Ex: Ford mondeo Mk3 2.0 Duratec 107kw * Bmw e39 530Da 142Kw/420Nm....
- veny
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Barumky klidně han  to už je asi fakt lepší koupit i hankooky... Hučej, nedržej a rychle se sjedou... Zvlášt na těžkém autě... Bučí v tomhle máš pravdu
 to už je asi fakt lepší koupit i hankooky... Hučej, nedržej a rychle se sjedou... Zvlášt na těžkém autě... Bučí v tomhle máš pravdu

to už je asi fakt lepší koupit i hankooky... Hučej, nedržej a rychle se sjedou... Zvlášt na těžkém autě... Bučí v tomhle máš pravdu
 to už je asi fakt lepší koupit i hankooky... Hučej, nedržej a rychle se sjedou... Zvlášt na těžkém autě... Bučí v tomhle máš pravduKdo je online
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host