co vas v posledni dobe vytocilo

Moderátor:phofy
Odpovědět
postak
Test driver
Test driver

Re: co vas v posledni dobe vytocilo

Příspěvek od postak » 24.03.2012 20:16

tym píše:Tak a můžeme se začít sázet...
1. Vyškrabou ho z toho...
2. Nevyškrabou ho z toho...
http://zpravy.idnes.cz/opily-lobbista-r ... zpravy_wlk
Co mě na tom neskutečně zaráží je to, jak to, že ten dobytek neleží tlamou na zemi a klepeta nemá stažený do krve, ale suverénně si telefonuje a poldové mu dělají jen kompars. :dih:

To už je jen vrchol toho, co žačala tento týden zveřejňovat MF Dnes - odposlechy Janoušek-Bém

V pondělí se chystají zveřejnit další věci. Jak píšeš jak to, že neležel tlamou na zemi, tak mě zarazil taky ten záběr, jestli jste to viděli v televizi, jak Janouška vezli od té nehody v Audině A8, zatmavená okna, projel schválně na STOPku, aby střepal novináře. Zleva přijížděl FF1 v kombajnu ve stříbrné barvě. Nebyl to někdo z pražských z fóra :?: Copak když někdo způsobí dopravní nehodu, je normální, že pro něj přijedou A8 :?: :nunu: :wallbash:

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 24.03.2012 20:31

Jo a abych ještě dodal. Včera ve 3hodiny ho propustili a dneska mu už nemůžou doručit oznámení, protože není doma a nemůžou ho najít. Kdepak asi je, kluk jeden :?: Že by mu někdo z těch chlapců "pomáhat a chránit" pomohl jako to udělali u Krejčíře :?: Myslím si, že v tom jede tolik lidí, včetně soudců, státních zástupců, přes policii atd. že mi je z toho zle, když na to pomyslím.

Taky mě ještě zajímala značka, kterou měl na svým Porsche Cayenne. Čekal jsem nějakou dohozenou značku z magistrátu, jako samé nuly apod. ale když jsem ji viděl, tak mě napadlo, že to bude rok jeho narození. Značka je 4A3 1968. Když jsem zagoogloval, tak se narodil v roce 1968. Je to náhoda, nebo jsme jediná nenormální země, kde si cedulky na auta korupčně kupují ti co na to mají. Vím, že to snad už schválili že za písmenko 2000Kč, ale jak dlouho to trvlalo :?: Normálně mám opravdu chuť vyjít do ulic a udělat revoltu.

A to o čem jsem psal, jak A8 projela STOPku, tak o tom píšou i na idnes.cz. Těch článků je tam několik. např. zde prý přijelo asi 200 policajtů a chtěli mě chránit :dih: nebo zde Jak ujíždí A8 před novináři :dih:

mickielli15
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od mickielli15 » 24.03.2012 22:17

všichni teď čekáme na to, jak ten lump dopadne, ale síť mafie je u nás úplně jiných rozměrů, tohle je jen smůla (doufám že se to pro něj tentokrát už smůlou stane) jednoho na špičce ledovce. Klaus mu dělal přípitek na narozeninách, blabla atd atd... ... atd atd atd atd atd... už se mi nechce psát.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition :-)
Obrázek

tym
Test driver
Test driver

Příspěvek od tym » 24.03.2012 22:43

Podle mě je to jen běžný obrázek toho, jak to "nahoře" funguje v dnešní době. Asi se poldové zalekli, když zjistili s kým mají tu čest, navíc jim tam napochodovala suita dobře oblečených právníků atd atd. :dih:
Bohužel bejt to normální člověk, leží opravdu tlamou na kapotě, klepeta má po celou cestu na záchytku, tam si ho buď nechají a pokud ne, bude střízlivět v policejní cele a čekat na výslech. Tady to dopadlo trochu jinak. Nedovedu si představit honit někoho, kdo srazí ženskou a ujede od nehody a pak ho drapnout a stát kolem něj jak služebník a nechat ho telefonovat. Úpadek policie v přímém přenosu, ale za to může to neustálé buzerování shora, strach o místo, atd... policie je systematicky oslabována a tohle je jen normální důsledek.

KUTY

Příspěvek od KUTY » 25.03.2012 09:22

postak: vystizne napisane...akurat s tou SPZ - mozno som iny nez ostatni, ale mne pride vrcholne trapne mat taketo znacky pre dislektikov a disgrafikov na aute...a zvlast u takychto ludi...
kebyze som "niekto", radsej na seba neupozornujem...dostat to nahodne, to asi nie, ale este si to kupovat ? :irre:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 25.03.2012 10:24

Treba ja mam na sluzebaku uz druhou velmi zajimavou znacku a to je nahodny vyber... A bohuzel policajti si takove spztky docela pamatujou :(

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 25.03.2012 19:09

No s těma SPZkama je to u nás tak, že v Třinci jezdí jen Audiny apod. s spztkama 5T8 0000, 6T7 8000 atd. a s jednou takovou jezdí i můj fofík. Má taky audinu, před tím měl Passata, před tím Mondeo a každé jeho auto mělo na konci samé nuly. Nedal za ně sice ani jednou ani korunu, ale má ji jen proto, že ..................no to je jedno jak se k nim dostal. Mohl jsem mít taky na FF co bych chtěl, třeba 6T0 2233 nebo 6TO 8899 apod. ale odmítl jsem. Mám takovou jakou jsem si normálně vybral a neřeším to.

KUTY problém je někde jinde. Na normálním autě totiž moc často k vidění u nás v ČR takové spztky nejsou. Buď je to audi, vw, bmw, porsche atd. A jsou to ti, co jsou movitější a chtějí to mít. Buď je to něco stojí, nebo se musí znát s někým, kdo na to má vliv. Ať je to třeba protislužba, tak je to pořád korupce.

Mám jeden takový poznatek. V pátek jsem byl u Rožomberku na Salaši Krajinka, asi to někteří z vás znají. Je to asi 3km před Ružomberkom směr Poprad. Bylo krásně, tak jsme si se ženou po obědě sedli k pekárně na lavičku, dali si presso, buchtu s čučoriedkama a slunili jsme se. Já jako úchyl na auta jsem čuměl na přijíždějící a odjíždějící auta. Sem tam na nějakou tu buchtu :mrgreen: . Je tam dost frmol, takže jedno auto za druhým. Patří to tak trochu do vlákna autofolie - kontrola na silnici Co přijelo slovenské auto s foliema, tak nikdo neměl vpředu nic. Ať to bylo bmwX1, honda crv, bmw3 touring atd. Když už někdo přijel s českou SPZ, tak to měl olepené celé. A ono to je právě i to co mě vytočilo, protože u nás se tento neduh rozmohl šíleně a teď je problém, jak to celé ukočírovat. Schvaluju tedy postup Policie, že mají měřáky a že se to bude trestat. To mi připomnělo, že musím ty folie zepředu taky sundat, byť jsou průhledné, ale nejsou podle zákona :oops:

KUTY

Příspěvek od KUTY » 25.03.2012 20:10

na SK je uz davno policajny stat a vobec sa necudujem, ze vyberaju pokuty aj za to, ze si prdnes vo vlastnom aute...fakt magori, ktori musia naplnat kasu a splnat limity kolko ktory tyzden/mesiac navyberat na pokutach...mam pocit, ze to bolo vtedajsie nariadenie Kalinaka ako min. vnutra

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 25.03.2012 20:15

No ja sem jezdil s 8A7 8883 a tedka mam 2AB 8300 :D A policajti me zrovna v lasce nemaj :D

kozlow
.
.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kozlow » 26.03.2012 09:44

:nunu: :D

miki21
Test driver
Test driver

Příspěvek od miki21 » 26.03.2012 19:58

:nunu: bijte ho,protekčního Pražáka....to bude nějaký mafián z ODS :nunu: :totlsmile: :totlsmile: :totlsmile:
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Hal9000
Test driver
Test driver

Příspěvek od Hal9000 » 26.03.2012 20:53

nebo ČSSD, VV, TOP09 nebo KSČM. Ona je to všechno jedna verbeš :blee:

pbjun
Test driver
Test driver

Příspěvek od pbjun » 26.03.2012 22:58

Njn predchozi SPZka se na aute moc neohrala, po roce parkovani pred barakem mi ji nekdo ukrad :D

lucky.jack
Test driver
Test driver

Příspěvek od lucky.jack » 27.03.2012 17:06

Začínají mně vytáčet mouchy. Konkrétně ta jedna svině co mi lítá v kanclu kolem hlavy a nemůžu jí bacit :nunu:
Ještě mohly klidně 11 měsíců spát svým zimním spánkem :evil:
Focus III combi, 10/2011, 1.6 Ti-VCT 105 poníků

>Galerie< - Focus II combi 10/2007 Collection(mezifacelift), 1.6 TDCi 66 kW/214Nm - chip 81kW/245Nm

postak
Test driver
Test driver

Příspěvek od postak » 27.03.2012 20:12

Tak mě dneska spolehlivě vytočil dopis od RWE. Za loňský rok zdražení o 25%, což se při zachování plateb za předloňský rok projevilo tím, že přišel doplatek 2500Kč :dih: A jediné štěstí bylo, že v roce 2010 jsem poslali později platbu za březen, tudíž za loňský rok jsme měli 13 plateb. Nebýt té jedné platby, tak doplácíme 3500Kč :wallbash:

A že je krize. Benzín skoro 40 Kč, DPH roste, plyn a elektřina jakbysmet a platy zůstávají stejné nebo spíš ještě klesají. Dost že bydlíme na severu Moravy, kde máme nejhorší ovzduší v celé Evropě a tímto krokem budou lidi, co mají doma ještě topeniště na pevná paliva pálit už úplně všechno. Počítám, že příští zimu se tady udusíme :shocked:

Odpovědět

Zpět na „Pokec“