DÍK

Bohužel je pravdou že pokud má někdo auto co fakt stojí za ukradnutí tak ho prostě ukrást dokážou.
 Bohužel je pravdou že pokud má někdo auto co fakt stojí za ukradnutí tak ho prostě ukrást dokážou.
Hop píše:Mam alarm od Jablotronu + detektor nárazu, náklonový snímač a vysílač na pager.
Feldu mi před Focusem vybrali 3x za dva měsíce. Od chvíle co mám na Feldě i na Focusu anténu od vysílače Pageru mi o auto na sídlišti nikdo ani nezavadil. (4 roky klid.)
V neděli se mi pokusili v Praze Holešovicích na "hlídaném" parkovišti u hokejové haly štípnout kola. Nákloňák zafungoval, kola zůstaly. Přišel jsem jen o poklice.

Cituji technika co mi montoval oba alarmy.
" Většina zlodějů pozná anténu od pageru a neví jestli bydlíte v přízemí nebo v posledním patře, a už vůbec neví jestli náhodou nemáte zbrojní pas i s 9mm... . Určitě bude v okolí hůře zabezpečené auto s mnohem lepší výbavou."

Vem spici z kola, krabicku od zapalek prelep cernou izolepou, spici bodni do te krabicky a cele to nalep na predni okno ke zpetnemu zrcatku. Jeste na to mozna hodit nejakou nalepku Magicar, Jablotron a takmisoo píše:tiez by ma to zaujimalo zohnat len taku antenku...

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti