těsnění pod olejovou vanu
-
- Junior
těsnění pod olejovou vanu
Ahoj hledal jsem ale nenašel. Mám problém teče mi olej kolem těsnění olej vany. Chci se zeptat je tam nějaké těsnění nebo se to dává na nějaký specialní silikon? A nedělal to náhodou někdo doma? Nebo je tam nějaká záludnost. Díky za každou radu
Ford Focus C-Max 2004,Ghia,1.6 tdci,80kw.Bez DPF
a druhé aby se ford netrápil sám Mercedes Benz A160,74kw,benzín
předtím:Ford Mondeo mkII 1998,Ghia ,2.0i, 96kw
a druhé aby se ford netrápil sám Mercedes Benz A160,74kw,benzín
předtím:Ford Mondeo mkII 1998,Ghia ,2.0i, 96kw
-
- Nováček
Re: těsnění pod olejovou vanu
Zdravim,
delal jsem to v garazi sam, nic sloziteho. Pouziva se tesnici tmel. Nejhorsi bylo vycistit puvodni tmel z plechove vanicky. Delal jsem to za ucelem vycistit usazeniny od oleje, po sundani byl jsem mile prekvapen, vanicka byla pekne cista jako nova, zadne usazeniny. Po montazi vse ok, zadny unik.
delal jsem to v garazi sam, nic sloziteho. Pouziva se tesnici tmel. Nejhorsi bylo vycistit puvodni tmel z plechove vanicky. Delal jsem to za ucelem vycistit usazeniny od oleje, po sundani byl jsem mile prekvapen, vanicka byla pekne cista jako nova, zadne usazeniny. Po montazi vse ok, zadny unik.
-
- Nováček
áno.bivn má pravdu.pri troške trpezlivosti pohoda... 

-
- Nováček
Zpomnel jsem jeste na jednu vec, pri demontazi vany zjistil ze ta matice pro vypousteci sroub minimalne 5mm vystupuje vevnitr vany, pro to vzdy pri vypusteni oleje ve vane zustava cca 5mm stareho oleje po cele plose vany. Je to jeden z duvodu proc novy olej hned je cerny.
Nekdy se dyskutovalo jaky zpusob vymeny oleje je lepsy. Ted vim ze odsavani musi bit ucinnejsi.
Nekdy se dyskutovalo jaky zpusob vymeny oleje je lepsy. Ted vim ze odsavani musi bit ucinnejsi.