Koroze
- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Martin41
- Pokročilý
Koroze
Ahoj, včera jsem se tak vyplašil po čtení téma koroze, že se právě dobývám do pátých dveří. Nemůže mně někdo říct jak ta výplň drží po vyšroubování 4 šroubků. Je to jen naklapnuté? Nerad bych aby to někde prasklo. Dík.
-
- Test driver
Re: Koroze
Je to tam naklipovane/narazene/Treba len vediet,kde a ako potiahnut.Martin41 píše:Ahoj, včera jsem se tak vyplašil po čtení téma koroze, že se právě dobývám do pátých dveří. Nemůže mně někdo říct jak ta výplň drží po vyšroubování 4 šroubků. Je to jen naklapnuté? Nerad bych aby to někde prasklo. Dík.
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- milos83
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- LordMiras
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem po precteni teto sekce taky radeji konecne poradne prolezl auto a nenasel jsem nic zadny rez podvozek je podle meho nazoru absolutne v pohode a veskere lemy vsech dveri a predni kapoty jako nove krasa jen me trapí a to dost mirna koroze 5 dveri kolem te chromove listy zejmena vpravo u jejiho hrotu ve velikosti nehtu malicku a drobne zacinajici dubky kolem listy. Videl jsem presne tuto vadu na spoustech FoFo mate stejny problem kolik muze stat oprava? A taky se me trochu olupuje barva na prednim plastovem narazniku coz bych taky rad nechal udelat chtel bych aby to trochu vypadalo porad jako nove:) Jinak si myslim na r.v 11/98 vyborny stav. zatim 

- Martin41
- Pokročilý
Koroze
Páté dveře šly rozdělat dobře, vnitřek mne překvapil, nebyl tam ani prach. Zvnitřku je šev velmi tenkou housenkou zaplastován. Krajní části
vlevo a vpravo (asi 30 cm), kde je plech zdvojený, tam asi spára zalitá plastem není. Obvodový lem celých dveří je kryt housenkou Plastizolu.
Jsou-li dveře z pozinku (na tom se pořád nemůžeme jednoznačně shodnout) je to dobré, ale pokud ne, bylo by nejlepší vnitřek dveří konzervovat dokud je v tomto bezchybném stavu. Další dveře jsou na rozebrání náročnější, omezil jsem se na prohlídku obvodu - bez závad.
Vnitřek bude určitě taky holý jako v pátých dveřích. Volá to po ošetření.
Zatím jediné co musím ošetřit rychle, jsou dvě místa na podlaze, asi poškozená od zvedáku v servisu.
Otevřít téma zvedání vozu a zvedáky by taky nebylo od věci.
vlevo a vpravo (asi 30 cm), kde je plech zdvojený, tam asi spára zalitá plastem není. Obvodový lem celých dveří je kryt housenkou Plastizolu.
Jsou-li dveře z pozinku (na tom se pořád nemůžeme jednoznačně shodnout) je to dobré, ale pokud ne, bylo by nejlepší vnitřek dveří konzervovat dokud je v tomto bezchybném stavu. Další dveře jsou na rozebrání náročnější, omezil jsem se na prohlídku obvodu - bez závad.
Vnitřek bude určitě taky holý jako v pátých dveřích. Volá to po ošetření.
Zatím jediné co musím ošetřit rychle, jsou dvě místa na podlaze, asi poškozená od zvedáku v servisu.
Otevřít téma zvedání vozu a zvedáky by taky nebylo od věci.
- astor
- Nováček
Tak zítra jedu k Fordovi.
Mám našutr rezavé dveře u řidiče. Už jsem tam byl vloni , bylo to trošku níň . Tak technik navrhl že to necháme ještě chvilku aby to bylo na výměnu celých dveří. Razítka samo mám všechny v pořádku.
Snad to bude díky servisce v pohodě, teda doufám . Napíšu co a jak...
Mám našutr rezavé dveře u řidiče. Už jsem tam byl vloni , bylo to trošku níň . Tak technik navrhl že to necháme ještě chvilku aby to bylo na výměnu celých dveří. Razítka samo mám všechny v pořádku.
FF 1.6 kombi - stříbrný 5/2004 <a href="https://img407.imageshack.us/img407/2353 ... 0.gif"></a>
-
- Zkušený
kam (ke komu) s tim jedes? i tak hodne stesti!astor píše:Tak zítra jedu k Fordovi.
- Martin41
- Pokročilý
Koroze
Bzum, Bzum, nejde mi to na rozum. Po dvou letech viditelná koroze, po třech dveře na výměnu. K tomu 12 letá záruka na prorezivění.... to Ti ty dveře vymění ještě třikrát ? To přece není normální. Ford to hnití neřeší ?

- Blaaana
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
takže jak jsem slíbil, tak dávám foto po opravě, která mě vyšla na 1800,- a Ford chtěl 5000,- + práceSkubi píše:no já jsem si dneska přivezl Bertíka s opravenýma dveřma ( http://www.ford-focus.cz/modules.php?na ... c&start=30 dole jsou fotky )od soukromníka za třetinovou cenu, než chtěli ve Fordu
až bude víc času, dám fotku po opravě
- Přílohy
-
- dveře po opravě.jpg (63.53 KiB) Zobrazeno 1795 x
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!