Je to k pořádnýmu nas*ání, netušil jsem, že sehnat řadicí páku na focus, je neřešitelný problém, kterým se intenzivně zabývám už měsíckozlow píše:dobrá story

Je to k pořádnýmu nas*ání, netušil jsem, že sehnat řadicí páku na focus, je neřešitelný problém, kterým se intenzivně zabývám už měsíckozlow píše:dobrá story
az se nekdy zase zastavis, muzes okouknout tu, co mam aktualne v aute ... klidne Ti ji prenecham ... pokud vratis (pouzitelnou) tu, co sis puvodne odvezl spolu se stredovym tunelem s loketkouFUGAS píše:Kdyby měl někdo tip na manžetu koženou, nebo nekoženou, ale pouze novou, byl bych mu velice věčný...
Ano, víc krát už to neudělám, netušil jsem že to jsou takový magoři, je to moje první zkušenost podobného druhu... a jak říkáš, mohlo být hůř.petulak píše:To-si hraješ na policajta????![]()
Dobře víš,že nemáš žádnou pravomoc,příště neblikej na nikoho,jed si po svém,neb-ten dotyčnej příštěbude mít 9tku a máš v palici díru.
to se to RS-o u tebe moc neohralor0mik píše:To ja vcera chytl nerva ve sberne kovu. Dojedu tam s tim svym vrakem
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 6 hostů