r0mik: to verim, ze te to nastvalo, me stacilo si to precist, natoz zazit..
Jinak, taky na probliknuti nevidim nic spatneho, osobne to delam taky, kdyz me nekdo nastve a nebo troubim a neresim co bude. Uz jsem x krat vytroubil smejdy v cernych autech s divnyma RZ..
Ono pokud si kazdy necha s prominutim s*** na hlavu, tak to pak vypada, tak jak vypada. A co si budeme povídat ujet se da většinou vždy. A takový to hlídat si jen sebe a ostatni delat, ze nevidim nemam rad. Nikdy nevite, kdy budete potrebovat pomoct ostatnich vy!
Pritom vetsinou staci tak malo, vytahnout mobil a zavolat na PCR a vse nahlasit. Zajimalo by me, jestli to jack-3d udelal. Verim, ze by ho na kamere mozna i dohledali a nebo je hned i chytli.
Uprimne, mimo jine sedim v Bezpecnostni komisi Rady městské části, kam téměř na každé jednání chodí ředitel městské policie (naší MC) a máme k dispozici i různé statistiky a materialy PCR apod. A opravdu se člověk dozví zajímavé věci a mám pocit, že minimalně MP se u nás docela snaží. A opět stačí jen zavolat. Ono sám pan reditel nam rikal, ze lide malo volaji a nebo zavolaji o x dnu pozdeji typu videl sem tam to a tam to, ale to uz je docela pozde. Nekdo muze rict, ze je to z casti alibismus, mozna i z casti je, ale ono penez je take porad mene a mene a preci jenom nemuzou byt vsude. Proto vazne, kdyz neco videte tak radeji zavolejte. Je to lepsi nez pak nadavat doma

Jsem trochu odbocil od tematu, ale pokud si treba i jenom jeden z vas rekne po precteni, ze je vazne asi dobre volat, tak to bude jedine dobre