Koficek :
60k km na podfuknuty vstrek je naozaj malo. No u tohto nepodareneho zabozruta nie je nic nemozne. V kazdom pripade ale daj VIN, niekto Ti to auto urcite preveri. Vopred ale upozornujem, ze zo 60k km moze byt polahky 160 - 200 tisic a to su potom podfuknute vstreky v inej rovine.
Napada ma ale ina vec - voz ma naozaj 60k km, no vstreky boli vymenene a ani besna svina nevie, kolko maju km. Na to prides v zime, ked pri minusovych teplotach bude klepat a rachotat ako stary traktor.
suflikant :
A podla Teba si auto, ktore generuje problem za problemom mam nechat ? Aby mi zozralo vsetky prachy, aby som sa s nim bal niekde ist, na kazdej ceste do roboty ci z roboty cakal, co sa kedy pokazi ? Nie, dakujem, z toho som uz vyrastol. Ma to 200k km, ziadna dalsia investicia sa neoplati, pretoze sa uz nikdy nevrati. A kto Ti preda CR diesel s 200k km po totalnom repase ? Kazdy sa toho zbavuje prave pred tymto financne narocnym krokom. Presne to iste som urobil aj ja a vobec ale vobec ma netrapi, ze zajtra sa sem prihlasi niekto, kto sa bude pytat, kde co najlacnejsie zohnat ND a opravit to a hento. Proste toto je realita dnesnych dni. Nikto mu nekazal kupit dojazdeny, ale krasne nalesteny a navonany crep.
EDIT :
Koficek :
Napis to sem :
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... =13&t=9683
DV6 nie je motor. Ale sustava nahodne umiestnenych suciastok co vrcia a trasu sa a popritom zeru naftu...
Mondeo 2.5T Titanium SK
ZEM JE NASE IHRISKO