intercooler
- Leonardo
- Nováček
intercooler
Zdravím, mám problém s tím, že se mi objevila prasklina na chladiči od turba (intercooler). Zatím jezdím i s tím, protože prasklina není nikterak velká a sepnutí turba je znát.Sice nemohu posoudit jestli je akcelarace dostatečná, protože jsem v jiném Fo Fo 1,8 TDdi 66 kW nejel. Oprava v servisu by stála asi 7000,- ale cena samotného intercooleru by byla asi 6500,-. Nevíte někdo kde by se dal sehnat jiný a levnější. Může se stát něco horšího než že ten chladič úplně odejde?Díky za rady.....
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: intercooler
Když se Ti neozve Foki sem, tak mu napiš SZ, dokáže zázraky 

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ahoj
Díky Fokimu vznikly tyhle stránky a podle všech lidí tady je to nejlepší člověk přes všechno, co se týká Focusů.Leonardo píše:Diky PHECZ,
jsem tu nový a tak trochu nerozumím. Kdo je Foki? Pleas
Vlastní zkušenost nemám, zatim mi auto slouží.Když to tady trochu prolezeš, tak poznáš, že je to člověk na správném místě

Pokud to nemáš do Budějovic daleko, tak jsi vysmátej.Ale odsud za ním jezdí lidi i ze Slovenska, viď Žirafák?

- toro
- Nováček
to Leonardo:
Pokud budeš mít jiný IC, tak si jej snadno vyměníš.Jde o pár šroubků a stahovacích pásků.Pokud máš netěsnost, tak budeš mít za chvíli všechno černé od oleje.Já bych s tím zbytečně v tomhle stavu nejezdil.Jde propojit hadice napřímo a do výměny IC budeš mít klid.Někdy jde netěsnost opravit, ale musíš se k tomu dostat, všechny trubičky nemusejí být funkční.
Pokud budeš mít jiný IC, tak si jej snadno vyměníš.Jde o pár šroubků a stahovacích pásků.Pokud máš netěsnost, tak budeš mít za chvíli všechno černé od oleje.Já bych s tím zbytečně v tomhle stavu nejezdil.Jde propojit hadice napřímo a do výměny IC budeš mít klid.Někdy jde netěsnost opravit, ale musíš se k tomu dostat, všechny trubičky nemusejí být funkční.
1,8 TDDI 66 kW - HB, red pipe met.