Máte někod porovnání cen, nebo případně tip kde to nechat udělat? Jinak přemýšlím o těch lištách, ale má někdo představu jak budou vypadat lišty čerstvě lakovaný na tom omláceným předním nárazníku?
 Máte někod porovnání cen, nebo případně tip kde to nechat udělat? Jinak přemýšlím o těch lištách, ale má někdo představu jak budou vypadat lišty čerstvě lakovaný na tom omláceným předním nárazníku?Díky

Máte někod porovnání cen, nebo případně tip kde to nechat udělat? Jinak přemýšlím o těch lištách, ale má někdo představu jak budou vypadat lišty čerstvě lakovaný na tom omláceným předním nárazníku?
 ,mně vyšli všechny 4 na asi 300kaček
 ,mně vyšli všechny 4 na asi 300kaček   
   .
 . 

parchanti.
 parchanti.

lakovnu budu shanet, tuhle mi doporucil kamarad, co tam jezdi s Focusem ST, ale je pravda, ze tam jezdi protoze to prej bylo vzdycky ok, penize moc neresi a ta lakovna strika smluvne pro Audi a MB
 lakovnu budu shanet, tuhle mi doporucil kamarad, co tam jezdi s Focusem ST, ale je pravda, ze tam jezdi protoze to prej bylo vzdycky ok, penize moc neresi a ta lakovna strika smluvne pro Audi a MB 

možná to dělá ta stříbrná, za chvíli sem hodím fotku svýho nárazníku, jak tam ty bílý tečky svítěj :-/ ale ty stříbrný lišty pod okna se mi líběj
 možná to dělá ta stříbrná, za chvíli sem hodím fotku svýho nárazníku, jak tam ty bílý tečky svítěj :-/ ale ty stříbrný lišty pod okna se mi líběj  kde si je sehnal? chci lištu na nárazník před kufr a tohle by to hezky doplňovalo z boku
 kde si je sehnal? chci lištu na nárazník před kufr a tohle by to hezky doplňovalo z boku 

ale koukal jsem pořádně na ten nárazník a je to šíleně tečkovaný. Ale zase je to pořád zasraný od much
 ale koukal jsem pořádně na ten nárazník a je to šíleně tečkovaný. Ale zase je to pořád zasraný od much  takže plán je takový, že nechám stříknout ty rohový lišty a uvidíme jak to bude vypadat. A taky se chystám rovnou objednat tu chromovou ochrannou lištu na zadní nárazník. A pak uvidíme v čem budu postupovat
 takže plán je takový, že nechám stříknout ty rohový lišty a uvidíme jak to bude vypadat. A taky se chystám rovnou objednat tu chromovou ochrannou lištu na zadní nárazník. A pak uvidíme v čem budu postupovat  Jen bych potřeboval najít nějakou rozumnou lakovnu v okolí lbc, jinak to budu muset nechat za těch 500,- / ks :-/
 Jen bych potřeboval najít nějakou rozumnou lakovnu v okolí lbc, jinak to budu muset nechat za těch 500,- / ks :-/ 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host