bacha aby si neusnul,to by si pak doma asi neukecalMobyDick píše:Lidičky pro dnešek se loučím ženuška chce sex tak mně držte palce ať to přežiju ahoj MobyDick

tak já jdu traky sexovat ahooj zítraUcuLeLembo píše:muhehe,s blížící se půlnocí a opicí na zádech se to tady začalo pěkne zvrhávat úplně někam jinam.Ještě že Moby šel na toBlaaana píše:tak si to užij a pěknej orgáček přejuMobyDick píše:Lidičky pro dnešek se loučím ženuška chce sex tak mně držte palce ať to přežiju ahoj MobyDick![]()
Ježíš, tak hlavně daleko od big_barta, ten by si Heinekena dal rád, ale představa jeho zpěvu je dost otřesnábruno píše:Víte panáčci, ono ani nezáleží na značce, ale jak ho kdo natočí. Když dám šest granátů " U Karla", tak jsem v pohodě, ale nic moc. Když si dám dvě " v pekle", tak su nafóklé a močák mám jak pětistovku žárovku, ale když si sám uvrtím čtyři Heinekeny, tak se usmívám, zpívám a miluji svou ženu. Ale nejlepší byla stejně Nošovická 10° za 2,50.
Jinak svou ženu nemiluješbruno píše:Víte panáčci, ono ani nezáleží na značce, ale jak ho kdo natočí. Když dám šest granátů " U Karla", tak jsem v pohodě, ale nic moc. Když si dám dvě " v pekle", tak su nafóklé a močák mám jak pětistovku žárovku, ale když si sám uvrtím čtyři Heinekeny, tak se usmívám, zpívám a miluji svou ženu. Ale nejlepší byla stejně Nošovická 10° za 2,50.
tak to mě povídej, vím o čem mluvíš, páč tou jsem de facto odkojenbruno píše:Víte panáčci, ono ani nezáleží na značce, ale jak ho kdo natočí. Když dám šest granátů " U Karla", tak jsem v pohodě, ale nic moc. Když si dám dvě " v pekle", tak su nafóklé a močák mám jak pětistovku žárovku, ale když si sám uvrtím čtyři Heinekeny, tak se usmívám, zpívám a miluji svou ženu. Ale nejlepší byla stejně Nošovická 10° za 2,50.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host