OUT
- Marťas
- Test driver
Re: OUT
Pravda, pravda 

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

- Mufin01
- Test driver
Stejné to bývá třeba i v kině. Skončí poslední scéna a v tu chvíli se všichni nahrnou ke dveřím a ty samozřejmě ucpou. Přitom si stačí pár minut přečíst titulky a pak pohodlně odejít z prázdného sálu.
- FUGAS
- Test driver
Doufám, že ve druhé ruce aspoň držela řízekHonzaK72 píše:Přééésněéééé.....před 14 dny na letišti nás dokonce osočila nějaká matróna u gatu "vy si tu jen tak sedíte, dyť nás můžete zdržet". Vůbec jsem nevěděl, co na takovou blbost odpovědět při pohledu na frontu uspěchaných nedočkavců držících v ruce palubní lístky s přesně danými sedadly

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
je: BMW 323i coupe
- vitacz
- Zkušený
Jsem slyšel, že stejně letadlo bez tebe neodletí, když už máš zavazadla na palubě. Prej je to kvůli bezpečnosti, kdyby tam byla v kufru bomba, prej. Ale spíš jde o tu naší vypíčenou mentalitu. Opravdu mě v tomhle Češi serou. Všude jsou lidi nasraný a každej Ti nutí něčí názor.
- HonzaK72
- Zkušený
http://www.youtube.com/watch?v=mtrniTweuzEvitacz píše:Jde o tu naší vypíčenou mentalitu. Opravdu mě v tomhle Češi serou. Všude jsou lidi nasraný a každej Ti nutí něčí názor.

-
- Junior
Jo to je pravda, dokonce se kufry asi 10x počítají (při odbavení, třídění, nakládání do "vláčku", vykládání na transportní pás, nakládání do letadla). Vždycky to musí přesně sedět s počtem odbavených zavazadel/cestujících. Jakmile to nesedí, musí se to přepočítat a když to nesedí ani po přepočítání, všechny kufry se vyloží na plochu a každý cestující se musí postavit ke svému kufru a říct "to je můj kufr".vitacz píše:Jsem slyšel, že stejně letadlo bez tebe neodletí, když už máš zavazadla na palubě.
Samozřejmě existují vyjímky, kdy cestuje samostatný kufr (zatoulané zavazadlo, diplomatická pošta atd.). Zdálo by se, že se kufr nemůže zatoulat, ale může

- mickielli15
- Pokročilý
no mě se zatoulal už několikrát, a musel jsem si pro něj někdy až za pár dní na letiště do Brna.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- FUGAS
- Test driver
A když člověk co má naložený kufr nedorazí, tak se kufr vyloží, a letí se. Rozhodování toho, jestli se bude radši na člověka čekat, nebo se mu vyloží kufr a poletí se bez něj náleželo do nedávna mě
Stejně jako to, jestli když byl člověk na palubě, ale jeho kufry to nestihly, jestli se počká, nebo člověk odletí bez kufrů. A to že se kufry zatoulávají je běžná denní praxe, která má spousty možných příčin...

bylo: Ford Focus II 1,6 16V, 5dv., r.v. 2009
- HonzaK72
- Zkušený
Fakt? Tady v Praze mi už několikrát kufr i kočárek, který se zatoulal při nakládce/vykládce přivezli až domů. Naposledy se nám stalo právě to s tím kočárkem, golfáč se někde zatoulal, na Ruzyni to řešil velmi ochotně pán na reklamacích, vše zařídil a za dvě hodiny mi volali, že o kočárku vědí, večer že ho mají a že mi ho přivezou kdy si řeknu. Maník přijel na čas, stačil podpis a nazdar...... Docela jsem koukal, že u nás něco i funguje na slušném standardumickielli15 píše:no mě se zatoulal už několikrát, a musel jsem si pro něj někdy až za pár dní na letiště do Brna.

- mickielli15
- Pokročilý
nevím, na čem to záleží, jestli taky na aerolinkách, u kterých se to stane... ale kolegům myslím taky přišly kufry až domů...
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition