První : Jak sundat kola , vyšroubuju všechny matky a kolo drží jak přibité, co s tím ?
Druhá : Můžu normálně odpojit baterku a dát ji nabít (v návodu je něco jako : neodpojujte baterii od el. systému - tak jak ji mám asi dobít a dolít

Já povolil matky a udělal 3m odpich na jedničku.miki21 píše:Jen doplním, že nejspíš pak bude chtít rádio kód a dojde k resetu řídící jednotky. Jak to je s ostatníma nesmysly u novějších FF jistě někdo doplní.
PS: až se Ti podaří ty kola sundat, tak ty středy u těch jiných namaž vazelínou- ušetříš si vztekání příště. A pokud i tak nepůjdou dolů, tak funguje systém" Povolit matky o pár otáček a zahoupat autem do stran"
A nemusíte ani nikam jezdit, kovbojové.miki21 píše:" Povolit matky o pár otáček a zahoupat autem do stran"
Jo přesně to jsem udělal, takže je vyměněno,ale nikdy bych tomu nevěřil, kola za tech pět let snad nikdo ani nesundal. Protože za sezónu nebo dvě by se to snad nestalo. Dík moc za rady.Standa.64 píše:Měl jsem ten samý problém,litáky přirostly a nešly sundat.Matky jsem odšroubouval a paličkou jsem mlátil na vnitřní stranu pneumatiky.Po několika dobře mířených ranách se disk pohnul a viklavým pohybem šel sundat.Nyní ten středový kroužek mažu grafitkou a sundat jdou jak po másle.
Vzadu na sedadle věnce a za zadním oknem plato vajíček pro příbuzný.ballu píše:To vyjedou dušičkáři na letních, v kloboucích a v rukavičkách.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti