HonzaK72 píše:Jsi-li přesvědčený, že mají bordel a můžeš to doložit, využij toho. Já to tak udělal s Vodafonem a mám služby za ceny, o kterých se ostatním může zdát

Bordel bohužel mají a řádný.
V pátek mě končila dvouletá smlouva na satelit. V létě jsem zjišťoval co a jak, nabídli po skončení smlouvy prodloužení na dobu neurčitou za cenu cca 50 Kč pod cenou Skylinku v srovnatelné nabídce programů. Říkám ok, domluveno, ještě jsme si to potvrdili mailem, přeci jen co je psáno, to je dáno. V pátek ráno došel mail, že smlouvu prodloužili. Jenže televizi přestala jít! Volám na info - odpověď... aha, zřejmě došlo k omylu, předáme na reklamační. Volám za dvě hodiny, stále v řešení. Abych to zkrátil, v pátek jsem volal asi desetkrát, žádný výsledek, v sobotu volám opět, odpověď? Vaše žádost byla předána na reklamační oddělení, ti pracují po-pá. Vyčkejte, až se Vám někdo ozve.

To už jsem zuřil, za chvíli na to přišel mail: vzhledem k tomu, že si uvědomujeme, jak je situace důležitá, zajistili jsme Vám to, že se Vaším problémem bude reklamační oddělení věnovat už v pondělí a ne v řádné lhůtě 30 dní. No to už mě málem vezli nohama napřed. T-mobile omylem vypne službu, která je řádně prodloužena a placena a místo urychleného zprovoznění si to bude přehazovat mezi odděleníma... to jsem v životě neviděl. Tak jsem si v klidu dal pivo, a v pondělí jdu koupit Skylink kartu a s T-debile nechci nikdy nic mět, co se týká televize. Nechám je to zapojit a pak jim to zruším natrvalo, ať se trochu chytnou za čumák. (já vím, nechytnou).