Nešlo by to nějak srozumitelně? Můžeš na mě mluvit česky, slovensky nebo anglicky a rusky, s němčinou si taky poradím. Tu řeč, kterou jsi to psal neznám.Klvys píše:honza ty mas vse vodafone za daxo pokuty nemusis platit:-D
co vas v posledni dobe vytocilo
- HonzaK72
- Zkušený
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
myslim, ze to malo byt takto:
honza ty mas vse vodafone zadarmo, pokuty nemusis platit:-D (zadax - zadarmo...a chybala čárka)
honza ty mas vse vodafone zadarmo, pokuty nemusis platit:-D (zadax - zadarmo...a chybala čárka)
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Psal jsem to na mobilu.No že si nějaky asi vyznamný politik nebo tak pokuty nemusíš platit vodafone ti dava tarif zadarmo... 

- HonzaK72
- Zkušený
Co? Jaky pokuty, za co?
Ja tady pisu o tom, ze po tom co mi Vodafone trictvrte roku nebyl schopny zavest jednu sluzbu a na jejich call centru mi stale tvrdili nesmysly pokazde jinak, jsem napsal dopis na jejich evropske HQ o tom jaky mam problem a jak se ke mne chovaji. Reakci na to byl telefonat od obchodniho manazera, ktery mi na rovinu rekl, at si reknu castku, jakou jsem ochotny za mobil platit a sluzby jake chci mit. Za par stovek tak mam tarif v hodnote nekolik tisicu. Slovo pokuta neznam, sve ucty platim vcas...
Ja tady pisu o tom, ze po tom co mi Vodafone trictvrte roku nebyl schopny zavest jednu sluzbu a na jejich call centru mi stale tvrdili nesmysly pokazde jinak, jsem napsal dopis na jejich evropske HQ o tom jaky mam problem a jak se ke mne chovaji. Reakci na to byl telefonat od obchodniho manazera, ktery mi na rovinu rekl, at si reknu castku, jakou jsem ochotny za mobil platit a sluzby jake chci mit. Za par stovek tak mam tarif v hodnote nekolik tisicu. Slovo pokuta neznam, sve ucty platim vcas...
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Honza:Myslel jsem to tak že si psal v tematu předvolani na polici že nemusíš platit pokuty tadyk píšeš že máš u vodafone... ale neřeš to 

- Mufin01
- Test driver
Takže kvůli tomu musí být hned politik? A není on dokonce mafián?
Anebo si prostě jen nehodlá nechat s*át na hlavu, zvednout zadek a jít si něco zařídit? A nakonec napíšeš, aby takovou poznámku neřešil? Ale Klvysi, no táák 

- HonzaK72
- Zkušený
Omlouvam se, ale ja ti porad nerozumim......co maji spolecneho pokuty za parkovani s operatorem Vodafone mi neni stale jasny....... No nic, asi nemam zrovna chytre dnyKlvys píše:Honza:Myslel jsem to tak že si psal v tematu předvolani na polici že nemusíš platit pokuty tadyk píšeš že máš u vodafone... ale neřeš to

- Plechac
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak mít tel za lepší ceny není umění, já už to dělám 3 roky. Vždycky jim zavolám, že mi konkurence nabídla lepší služby a protože jsem u nich už přes 10 let a nerad bych odcházel, tak by mě zajímalo co mi jsou připadně ochotni nabídnout oni. První sleva nic moc, ale tenkrát i tak potěšila, měla platnost rok, poté jsem si vyjednal další, lepší. Ted už mám přes rok slevu na stálo a za 600 volných minut, neomezene sms a internet platim něco málo přes 500 kc i s daníHonzaK72 píše:Jsi-li přesvědčený, že mají bordel a můžeš to doložit, využij toho. Já to tak udělal s Vodafonem a mám služby za ceny, o kterých se ostatním může zdát

Platit v dnešní době oficialni cenu za pausal je blbost. V době, kdy se operátoři perou o každého zákazníka stačí jen zavolat a pohrozit odchodem a mít připravenou potencionální nabídku od konkurence (vymyslet si něco co by jste chtěli, trošku to nadsedit at můžete případně v klidu smlouvat dolu).

Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
https://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 94&t=29719
- HonzaK72
- Zkušený
Já také netvrdím, že je to umění.....i když to zjevně pro někoho platit může
Já mám teď nově po úpravě ceny za 300CZK no limit SMS, 2x125min zdarma a neomezený FUP (resp. omezený 2x3GB, ale to nemám šanci vystřílet:) )

Já mám teď nově po úpravě ceny za 300CZK no limit SMS, 2x125min zdarma a neomezený FUP (resp. omezený 2x3GB, ale to nemám šanci vystřílet:) )
- Cowley
- Zkušený
Jiz nasi predkove vedeli, ze lina huba, hole nestesti.
Bohuzel u plynaren, elektraren a vodaren tohle nefunguje
Takze pristi rok zase vsechno o par kacek nahoru, prestoze elektrika i plyn na svetovejch trzich klesaj 

- Plechac
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Cowley: To jo, taky mě to štve
K cene za energie se dnes budou věnovat v Hyde Parku na CT24

Kód: Vybrat vše
Elektřina v příštím roce zdraží v průměru o 2,4 procenta, zemní plyn o 4,1 procenta. Malým podnikatelům se ceny elektřiny zvýší průměrně o 3,1 procenta. Proč za energie platíme stále víc? A jakou roli v tom hrají obnovitelné zdroje? Ptejte se ekonoma Miroslava Zajíčka z Národohospodářské fakulty Vysoké školy ekonomické. Přijde večer do Hyde Parku...
Ford Focus 5dv, 1.6 74kW Zetec, r.v.2002, černá-metal
-
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
I když se bude debatovat tak stejně se nic nemzmění za rok to bude zase dražší a za další rok zas.Nemyslim si že by se tu mělo do budoucna něco v naší zemi změnit natož slevnovat benzin,Energie a nebo zvyšovat platy.
- tym
- Test driver
Není nic jednoduššího, než přejít od nenažraného ČEZu či RWE jinam.
Já od února jdu jinam, ročně ušetřím cca 4 000 Kč na barák, tak proč ty dva papíry nevyplnit. A kdybych topil plynem, jednou tolik.
Dobrý porovnávač je zde. Proč platit víc, když nemusím.
Já od února jdu jinam, ročně ušetřím cca 4 000 Kč na barák, tak proč ty dva papíry nevyplnit. A kdybych topil plynem, jednou tolik.
Dobrý porovnávač je zde. Proč platit víc, když nemusím.

- Cowley
- Zkušený
Je uplne jedno kdo ti elektrinu proda - to ma vliv na cca 40% ceny. Na zbytek ceny obchodnik vliv nema. U plynu totez, u vody je to jeste horsi. Je to dusledek sibalsky privatizace infrastruktury. Navic obchodnik je zbytecny meziclanek ktery je v cene zapocitany taky, aniz by prinasel jakoukoli pridanou hodnotu. V podstate jenom generator faktur. 

- tym
- Test driver
No jak se to vezme, mít a nemít 4000 Kč jen tak, pořád lepší než drátem do oka. U tchána by to bylo 8000/rok (kdyby nepodepsal fixaci u RWE
). V současném stavu jediné řešení, lepší než nadávat u piva a pořád platit faktury ČEZu. To je radši zaplatím obchodníkovi ABC, co neživí tisíce zaměstnanců a stačí mu menší výdělek.