Neboj, i ty mas sva hvezdna temataKlvys píše:Aspoň že se tu nezminuje už o mě

Neboj, i ty mas sva hvezdna temataKlvys píše:Aspoň že se tu nezminuje už o mě
No konečně je tu ten slíbený flamefrantik.17 píše:..mě občas ser* zase vaše povrchnost pánové, od Adowa a Mufina bych to tak nějak čekal, arogance a přehlíživost, ale tebe Zahry znám osobně.
To nebylo na mě, že? Já jsem žádnej mail nepsalHonzaK72 píše:Třeba to, kdo psal emaily s výhružkami poničení mého auta, apod......![]()
Možná že jsi na to kápnulAdow píše:jsou tu nějaké autority (admin, modi), které tomu šéfují.
Jen poslední odpověď, pak už to tu nebudu zaplácávatfrantik.17 píše:...Honzu též neznáš a soudíšale dost řečí, nejsem tu nový, fórum pročítám už pár měsíců a přes deset příspěvků už jsem se taky překotil, dokážu si udělat obrázek ,ať už dobrý nebo špatný, minimálně o 70% aktivních členů a ty patříš mezi ně, stejně tak jako Mufin, Honza, Zahry a další.
Nelíbí se ti příspěvky od uživatele?...dej si ho do black listu, na co vyvolávat tyhle "debaty"..musel jsi počítat s tím, že se vždycky najde člověk, co ti bude oponovat(já) a člověk co si do tebe rýpne(honza) člověk co tě podpoří (lucky, black) a tak dálee...
frantik.17 píše:22.12.2012
Ponik píše:To jednou takhle přijel Střihavka pozdě na koncert...![]()
Přestaňte se brát tolik vážně a když do vás někdo rejpne, tak mu to vtipně vraťte a netvařte se ublíženě
tou dobou uz bude pofrantik.17 píše:22.12.2012
Nepleť si sebevědomý vlastní názor s arogancí. To je dost časté v této zemi.....Adow píše:Z některých příspěvků bohužel namyšlenost a arogance naprosto neskrytě čiší.
jenže kluci na něj nemaj čas, proto si to o den odložili.....znáš to....frantik musí udělat tu světelnou rampu na čumák (auta), Buči musí došperkovat žraločí tlamu......neni časCowley píše:tou dobou uz bude pofrantik.17 píše:22.12.2012konec sveta je naplanovanej na 21.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host