cukaní motoru
- dajosff99
- Nováček
cukaní motoru
Zdravim všechny příznivce těchto stránek.
Potřeboval bych poradit.....hledal jsem to tady ale zatim nenasel.Potřeboval bych poradit se cukaním motoru.Svíčky mám nové originál ford a auto když je studené než se zahřeje na provozní teplotu asi 90 C tak cuka a škube.Díka za každé info
Potřeboval bych poradit.....hledal jsem to tady ale zatim nenasel.Potřeboval bych poradit se cukaním motoru.Svíčky mám nové originál ford a auto když je studené než se zahřeje na provozní teplotu asi 90 C tak cuka a škube.Díka za každé info
-
- Zkušený
-
- Zkušený
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: cukaní motoru
Uz som ti to poslal na e-mail
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- bjuty
- Pokročilý
Tak u FF mě to začalo cukat taky. Jak při rozjezdu tak i při jizdě. Jednalo se o takřka neznatelné ale postřehnutelné cukání (jako když se dusí motor) a občas vylítli volnoběžné otáčky až na 1800 o/min. Někdy stačilo ťuknout do plynu směrem nahoru a už byli otáčky na 1800.
Ve vlákně o resetování ř.j. radil Pelen jak na to. Tak jsem dle jeho rady odpojil baterku na pár minut a ... cukání je (zatím) pryč
Díky Pelene.
Dle Fordu dojde při tom k nové inicializaci vstupních dal ze senzorů a čidel. Uvidím a dám vědět. Zatím ale vše OK.

Ve vlákně o resetování ř.j. radil Pelen jak na to. Tak jsem dle jeho rady odpojil baterku na pár minut a ... cukání je (zatím) pryč

Díky Pelene.
Dle Fordu dojde při tom k nové inicializaci vstupních dal ze senzorů a čidel. Uvidím a dám vědět. Zatím ale vše OK.

Mondeo GHIA, kombi, black, 2.0 TDCi, 96kW, 2005