Příspěvek
od Krabator » 04.05.2006 18:48
Zdravím všechny majitele tohoto jistě báječného vozidla. Škoda, že se tahle diskuze nevedla před rokem kdy i já jsem řešil nákup FF. Měl jsem téměř stejný problém nafta x benzín. Byl jsem už skálopevně rozhodnutý pro 1.6 benzín. Pro benzín hrála nákladnost a složitost dieselového motoru, cena nafty která se skoro srovnala s benzínem a samozřejmě i nižší pořizovací cena vozu. V neposlední řadě to bylo i projetí se v několika ojetých TDDi - to byly opravdu traktory.. Jenže pak jsem se posadil do jednoho 115k TDCi. Místo burácení na které jsem byl zvyklý z TDDi jen tiché ševelení a po sešlápnutí plynu zřetelný tlak na záda ve styku se sedačkou. Když jsem auto vracel, byl jsem jak dítě které si chtělo nechat hračku. Nic jsem dlouho neřešil a vůz koupil. Po roce jsou moje zkušenosti takové: Spotřeba okolo 6l - na spotřebě i výkonu se projevuje kvalita nafty - takže Shell. Zimní starty - no problem. Výborný pocit když jedete na hory ve 4 lidech, plný kufr na střeše lyže a snowboardy a nemáte problém předjet kamion "long vehikle". Jel jsem takhle naložený i s kamošem, který má 1.6 a tam se rozdíl v točivém momentu projevoval v podobných situacích nemožností předjíždět případně riskovat (tím netvrdím, že je 1.6 nějaký lenoch). Z investic pouze preventivní výměna rozv. řemene + kladka. Jinak žádná závada, teď je jen trochu hlučnější motorek stíračů, ale to s motorem nesouvisí. Takže pro TDCi bezpečné předjíždění a pocit kdykoli sedám za volant, že řídím cosi výjimečného..
Focus 1.8 TDCi, 115k., 5dv., 2002