nicméně jsem si u pošty všiml že nějakej kreten na to prstem vymaloval u řidičovo dveří nějakej podpis či co, chápete to , proč někdo maluje po autě když má potom taky špinavý prsty, nerozumim tomu, rozesmálo mě to, ale zároveň nas*alo

A namaloval tam aspon neco peknyho?Takeshi píše:dneska jsem musel zařídit plno věcí, aproto jsem jel Káčkem,protože se všude vejde, avšak se o něj nikdo nestará tak je jak prase![]()
nicméně jsem si u pošty všiml že nějakej kreten na to prstem vymaloval u řidičovo dveří nějakej podpis či co, chápete to , proč někdo maluje po autě když má potom taky špinavý prsty, nerozumim tomu, rozesmálo mě to, ale zároveň nas*alo
Toto ma vzdy zaujimalo, ze co sa stane ked nebude kluc v aute. Mal som totiz podobnu prihodu, nastastie sme to zistili po 5 metroch.foki píše:dneska kdyz jsme prijeli tak manzelka ze si dojede nakoupit abych to nechcipal , ze hned pojede , tak jsme se vymenili , ona odjela , ja sel domu a za chvili mi vola ze nema klic , tak jsem vybehl na dilnu v domeni ze nema klice od baraku a ona nemela klice od auta - at zije keyfreeu obchodu to chcipla a uz nenastartovala .
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 3 hosti