co vas v posledni dobe vytocilo
- r0mik
- .
- Kontaktovat uživatele:
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
zajimave reseni od toho datatagu 

Focus 2002 RS "WRC Ášín"-track car
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
Focus 2002 RS #1121-radost
Focus 2002 ST170 "BO!!!"-track car
Focus 2002 ST170
Focus 2003 ST170 kombi s tažným
Transit 2004 2.4tddi odtahovka
Smax 2006 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T LPG
Smax 2007 2.5T
-
- Člen klubu
To ano. Pri takom vykone na viacerych pasmach vodic by mal z mozgu popcorn.Mufin01 píše:Rušičky jo, ale ne s dosahem 2km. Taková rušička by musela mít svůj vlastní podvozek
- Infinter
- Zkušený
Zajímavé to je, ale pokud nemáš zajištěné to, že se každé vozidlo zastavené PČR nebo na STK (a ideálně i v každém servisu) kontrolovalo, je ti to k ničemu. Plus samozřejmě stejně tak všechny státy EU a i na hranicích.r0mik píše:zajimave reseni od toho datatagu
Vždyť si vem, že u nás nefunguje databáze ničeho (podle mě systém pro správu najetých KM na stk v EU dle VIN, nemůže být nic těžkého) - ale ono se prostě nechce..
- tym
- Test driver
- Nonid
- Test driver
Za tohle by mel dostat daleko vic, jak 6 let 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
-
- Člen klubu
Uz 2x prisiel o papiere. A teraz toto... Ale sprosti aj ti, co k nemu do auta sadli. A pasy zapnut netreba. Len skoda, ze to dievca na to doplatilo uplne 

- pkadecka
- Test driver
Opilý řidič, veselý vrah... cucáci se ožrali a podle hesla "řidič má bejt nejveselejší" nasedli do auta a jeden z opilců si sed za volant. Já si dovolím dát tak jedno malý pivo, když mám řídit, ale tenhle borec to měl v paži, takže řídil našrot. Toho by neměli zavřít do lochu, ale do blázince, protože nikdo se zdravým rozumem tohle neudělá. Jo a ostatní pasažéry by tam měli vzít aspoň na pozorování, protože sednout si do auta k opilému řidiči, to chce kuráž.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
- 321910336
- Zkušený
zrovna dneska mi babča říkala že tam u nich u Brna se zabila jedna holka v autě, že nebyla připoutaná, tak sem myslel že je to ono, a to je ještě další 

- finsa
- Pokročilý
A hele... http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 78#p437578hazmec píše:Toto si vypůjčím z nejmenovaného fora - stojí za přečteníS..n. píše:Takto jsem to dostal od kamaráda, který to také obdržel od známého: Toto si přečti, je to bomba !
Přesto, že pracuji ve státní složce, .......e zajištěno policií ČR.

FF II FL 1.6 16V kombi Panther Black
Fiesta MK5 1.4 16V Ghia nebo také nákupní taška na kolečkách.

Fiesta MK5 1.4 16V Ghia nebo také nákupní taška na kolečkách.

- smoula
- Test driver
+1 Taky to tak mam. Max 1 malé a ani to nedopiju, pro jistotu.pkadecka píše:Opilý řidič, veselý vrah... cucáci se ožrali a podle hesla "řidič má bejt nejveselejší" nasedli do auta a jeden z opilců si sed za volant. Já si dovolím dát tak jedno malý pivo, když mám řídit, ale tenhle borec to měl v paži, takže řídil našrot. Toho by neměli zavřít do lochu, ale do blázince, protože nikdo se zdravým rozumem tohle neudělá. Jo a ostatní pasažéry by tam měli vzít aspoň na pozorování, protože sednout si do auta k opilému řidiči, to chce kuráž.

- VH123
- Zkušený
Stačila mi dávná zkušenost když jsem jel jednou s cca pětihodinovým zbytkáčem alkoholu a travky z chaty do vesnice pro rohlíky k snídani (vše po polňačce, po silnici jsem to radši došel). Na cestě zpátky jsem měl tak skvělý reakce že jsem při parkování dobrzdil sousedovi o podezdívku plotu. Takže od té doby taky jen to jedno malý a potom maximálně birela.
Vojta
- smoula
- Test driver
No aspon že tak... Ale tuhle jsem měl někam jet, tak jdu k autu a motám se jako svině(bylo asi 11 dopoledne), ale fakt motám a byl sem namol... Tak říkám, to fakt ne, zavolal jsem, že se omlouvám a a dorazím až večer a šel spát a pít vodu, tohle bych si opravdu nelajzl 

- ZaQik
- Admin
maly rozbor
Cele mi to prijde, ze nekdo nema rad majitelku A8 z Prahy 8 a chtel na ni postvat nejakou slabsi povahu nebo nejakeho zajemce o pujceni auta.
Jinak snuzka informaci, kterym autor prilis nerozumi.
-------------------------
Hledal jsem na internetu a tato zprava je z rijna 2009, takze hoaxum zdar ... tedy zmar!

znak hoaxu - nikdy to neni z prvni rukyhazmec píše:Takto jsem to dostal od kamaráda, který to také obdržel od známého
navozeni dulezitosti zastitene statni organizaci v prvni vetehazmec píše:Přesto, že pracuji ve státní složce, kterou většina dobře zná a nemá ji v lásce, chtěl bych tímto informovat o zařízení pro odcizování motorových vozidel.
tohle oznaceni policista (a snad ani zadny motorista) nepouzivahazmec píše:... na libereckých SP značkách ...
takovyto obecny udaj zcela nesouvisi s predeslymi informacemi o Praze 8 a naslednymi o ulici, kde auto parkujehazmec píše:... na Praze-východ momentálně probíhá stavba kruhového objezdu ...
autor ma patrne male deti, kterym pred spanim z hlavy vypravi pohadky ... od technika policie bych cekal strohy popishazmec píše:... byla noc, asi 3:20 hodin, všude tma, žádné světlo v okolí, pouze pole ...
k dostani na ebayi, zadny zazrak ... ale bez dalsi elektornicke pomucky skoro k nicemu ... a zlodeji nahradnich dilu radeji rozbijeji okenko (je to rychlejsi)hazmec píše:... ve vozidle byla kompletní sada paklíčů na vozidla koncernu VW ...
asi mysli nekolik typu ... ale naprogramovat novou kartu do Renaulta, pokud nemate nejakou jiz sparovanou, je prace na desitky minut (nic pro zlodeje), protoze se pri tom vymazavaji parametry PCM (schvalne, aby to dlouho zlodejum trvalo)hazmec píše:... kompletní sada karet pro vozidla Renault ...
asi mysli ctecku cipu a prijimac DO ... cip vzdalene neprecte a DO s plovoucim kodem nerozlousknehazmec píše:... čtečka klíčů a dálkových ovladačů ...
doma si na laserovce na zeleny papir vytisknu i neexistujici pojistovnuhazmec píše:... cca 1000 ks nevyplněných zelených karet od pojišťovny Alianz ...
ano, UK maji u nas spatnou povest, tak je pouzijemehazmec píše:... čisté technické průkazy české + ukrajinské ...
je-li jste nekdy autem s UK registrackou ven ze schengenskeho prostoru? ja ano (prechod PL - UK) a pripadal jsem si jak v roce 1985 na prechodu CSSR-DDRhazmec píše:... krabice ukrajinských registračních značek + označení ...
skoda, ze o tom nepise vic ... tohle jedine by bylo zajimavehazmec píše:... další elektronika pro nastartování vozidla ...
toho docili vysilanim sumu na VSECH frekvencich ... k tomu mu 3 male anteny v kovove kleci (auto) na dosah 2 km rozhodne nestaci ... veril bych, ze tim rusi 3 site nasich mobilnich operatoru pro pripadny GSm modul v aute ... ale to by to nesmel zapojovat do autozasuvky; to musi zapojit driv, nez se pokusi do auta vloupathazmec píše:... ve vozidle bylo také zařízení ... pro všechny frekvence ... cca do okolí 2 km a vyruší signál pro všechny mobilní sítě a vysílačky.
ze by zhrzely ctitel?hazmec píše:... vozidlo Audi ... psané na 26letou mladou dívku ... vozidlo půjčuje ... za přítele má údajně cizince ... na Praze 8 ...
Cele mi to prijde, ze nekdo nema rad majitelku A8 z Prahy 8 a chtel na ni postvat nejakou slabsi povahu nebo nejakeho zajemce o pujceni auta.
Jinak snuzka informaci, kterym autor prilis nerozumi.
-------------------------
Hledal jsem na internetu a tato zprava je z rijna 2009, takze hoaxum zdar ... tedy zmar!
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
- hunger
- Pokročilý
Zaiqu souhlas az na ty Polaky, to sou strašný svine a nezáleží na spz, když jsme se vraceli z Běloruska,tak jsme na Polsky hrahranici čekali hodinu, furt nic, tak ram matka udělala bordel co to má znamenat, tak nas a 6 aut pustili k heanicnimu přechodu, tam se zase čekalo, padla slova jako sengen, v tu dobu jsmw v nem ještě nebyli... a najednou jlto slo... my a všechna auta kolem nás pustili bez problémů, normalne trestají Polsky za to ze si tam jezdí pro hodne levný benzín. ..
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No a na fóru byla tato "novinka" zveřejněna již před čtyřmi lety
http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=128

http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... &start=128
Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver