co vas v posledni dobe vytocilo
- pkadecka
- Test driver
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
r0mik: nejlepší bude, když se zastřelíš sám, natočíš to na video a nahraješ na youtube... odkaz pak hoď sem, ať z toho taky něco máme 

Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mě teda nehorázně nas*ali v české pojišťovně:
Já jsem byl poškozený, a po více než ročním vyjednávání serivsu s pojišťovnou, kdy se pojišťovna se servisem přela o půjčovné za náhradní vozidlo, které jsem měl já uhradit servisu a pak vyčkat na vyjádření od pojišťovny, jestli a jak mi jej zaplatí jsem povolil, půjčovné servisu zaplatil a odeslal potřebné dokumenty na pojišťovnu.
Dnska mi teda konečně volali, že to užavřou, ale pošlou mi na účet o 665,- Kč méně, protože po tu dobu jsem četřil své auto, takže podle těch "Znalců" jsou náklady za 7 dní a 239 km na údržbu 6 let starého auta 665,- Kč (benzín v tom není) - podle toho výpočtu by mne měl rok provozu stát asi 62 tisíc
Tak nevím, jestli si mám nechat s*át na hlavu nebo s tím něco dělat...
Vyzná se tu v tom někdo?
Já jsem byl poškozený, a po více než ročním vyjednávání serivsu s pojišťovnou, kdy se pojišťovna se servisem přela o půjčovné za náhradní vozidlo, které jsem měl já uhradit servisu a pak vyčkat na vyjádření od pojišťovny, jestli a jak mi jej zaplatí jsem povolil, půjčovné servisu zaplatil a odeslal potřebné dokumenty na pojišťovnu.
Dnska mi teda konečně volali, že to užavřou, ale pošlou mi na účet o 665,- Kč méně, protože po tu dobu jsem četřil své auto, takže podle těch "Znalců" jsou náklady za 7 dní a 239 km na údržbu 6 let starého auta 665,- Kč (benzín v tom není) - podle toho výpočtu by mne měl rok provozu stát asi 62 tisíc

Tak nevím, jestli si mám nechat s*át na hlavu nebo s tím něco dělat...
Vyzná se tu v tom někdo?
- enjoy
- Test driver
Stalo se mi totéž a i se stejnou pojišťovnou.
Jediné co jsem udělal bylo to, že jsem jim řekl, že nikdy v životě u nich neuzavřu pojistku na cokoliv a ať si to přeberou sami, jestli se jim to vyplatilo.
Jediné co jsem udělal bylo to, že jsem jim řekl, že nikdy v životě u nich neuzavřu pojistku na cokoliv a ať si to přeberou sami, jestli se jim to vyplatilo.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
Ford Ranger, 2008, 2.5 TDCi
- Dr.Romca
- .
- Kontaktovat uživatele:
Já tam pojistku nemám, ani nechci, ale zaprvé mě donutili to zaplatit půjčovně ze svého a za druhé a za druhé mi pak dají méně...
Příště si asi i k takové blbosti zavolám nějakou asistenčku...přes asistenčku jsem měl náhradní auto 2x a nic jsem neplatil...
Příště si asi i k takové blbosti zavolám nějakou asistenčku...přes asistenčku jsem měl náhradní auto 2x a nic jsem neplatil...
- hunger
- Pokročilý
Podle ústavního soudu je to absolutně nepřipustné, auto po nehodě se rozhodne nezhodnocuje, protoze bourane auto ma mnohem nižší tržní hodnotu... Kvůli 600 bych se nesoudil, ale aspoň bych na ne zatlačil....
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- enjoy
- Test driver
Jde o půjčené auto, tohle co říkáš je něco jiného a likvidátor (pan Hrazdíra z ČP) to na mě taky zkoušel, že budeme korigovat náklady na opravu, jelikož je auto starší 5 let a má najeto více než 100 tisíc km.
Nejdřív mě nasral, ale pak mi to přišlo až vyloženě komický, co se tu na lidi zkouší.
A od té doby mám KOOP na stopro, kde by to mělo fungovat tak, že se s pojišťovnou viníka vůbec nebavím. Zatím jsem neměl tu čest, jen havarijku jsem využil a tam to probíhalo perfektně.
Nejdřív mě nasral, ale pak mi to přišlo až vyloženě komický, co se tu na lidi zkouší.
A od té doby mám KOOP na stopro, kde by to mělo fungovat tak, že se s pojišťovnou viníka vůbec nebavím. Zatím jsem neměl tu čest, jen havarijku jsem využil a tam to probíhalo perfektně.
Ford Mondeo MK4 Kombi 2008, 2.0i
- smoula
- Test driver
-
- Pokročilý
Jen dokud ti jí někdo neukradne nebo jí neztratíš. Jak dlouho asi může trvat výroba když se to bude zadávat u výrobce ?vitr73 píše:mne se to zas libi...ted si znacky koupim a pujdou se mnou az do hrobu na nekolika autech...protoze to bude moje znacka(nikoliv statu..proc se tedy za ne plati?) ..a moji znacku si mohu dat na dalsi auto podle libosti...zakon o vlastnich znackach uz davno jede....to budou cumet na urade az pujdu auto odhlasit a reknu...nene..znacky jsou moje a na tohle jine auto mne je zapiste....a fertig
- pkadecka
- Test driver
Značka je jenom nějaký pitomý číslo. Stejně jako třeba telefon. Nedám ani korunu navíc jenom proto, abych měl nějaké hezčí číslo... na druhou stranu, chápu že si tam někdo dá třeba jméno firmy.
Proti ztrátě nebo krádeži pomáha značky přišroubovat nebo přinýtovat. Rámečky jsou na hovno, dobře se to z nich krade a taky se lehce rozbijou, takže značka z nich lehce vypadne.
Proti ztrátě nebo krádeži pomáha značky přišroubovat nebo přinýtovat. Rámečky jsou na hovno, dobře se to z nich krade a taky se lehce rozbijou, takže značka z nich lehce vypadne.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
- 321910336
- Zkušený
kamarádi ho znají a říkali že jezdil v klidusmoula píše:si nemůžu pomoct, ale ty černý kola většinou znamenají, že řídí kokot

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tady mu to predpovedelismoula píše:https://www.facebook.com/lukas.holub.14/photos
Tady je toho debílka v BMW co zabil tu holčičku FB.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- smoula
- Test driver
jj, nad tím sem se taky hořce zasmál 

- tym
- Test driver
Jo ty fotky z nehody ukazuji, jak jezdil v klidu.321910336 píše:kamarádi ho znají a říkali že jezdil v klidusmoula píše:si nemůžu pomoct, ale ty černý kola většinou znamenají, že řídí kokot
- 321910336
- Zkušený
posral to, to ale neznamená, že když má někdo černý kola nebo bmw je automaticky kokot
- smoula
- Test driver
Ježiš marja, ironie, s trochou pravdy
Navíc, chudák holčička, kéž by zhynul ten blbec s rovnou kšiltovkou a umíral ve strašlivých bolestech