co vas v posledni dobe vytocilo
- Adow
- Člen klubu
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
Já jsem to měl taky letos podobný... Říkám, že to chci nasadit tak, jak jsou kola popsaný.. No a hned první věc - dívám se, že dozadu dává PP.. Tak jsem mu řekl, že to opravdu chci tak jak to je napsaný a že ty pneu nechci prohazovat. OK, uděláme to tak. A pak měl k ruce ještě pomocníka a dívám se, že pomocník zrovna nasazuje to PP kolo na levou stranu. Tak jsem je opravil ještě jednou 

Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
-
- Člen klubu
Predne - zadne je este ako-tak OK. Ale ked prehodia prave-lave, tak tie pneu znicis. Doslova. Auto zacne tahat na stranu a mozes ich hodit do kontajnera. A koho budes ziadat o nahradu skody?
- 321910336
- Zkušený
enjoy: páka je houbovitá, stejně jako přední, ale jsou to shimana, kde to je řekl bych vlastnost. zkusil jsem ještě vypálit destičky a je to o něco lepší, uvidím až to proženu v terénu, stejně tu zadní moc nepoužívám
do servisu jenom když se mi nevyplatí si koupit speciální nářadí nebo na to nemám koule, třeba zkrácení krku vidlice. na brzdy ale stačí stříkačka s hadičkou a kapalina litr za 150, která mi vydrží už asi napořád.
do servisu jenom když se mi nevyplatí si koupit speciální nářadí nebo na to nemám koule, třeba zkrácení krku vidlice. na brzdy ale stačí stříkačka s hadičkou a kapalina litr za 150, která mi vydrží už asi napořád.
- VH123
- Zkušený
Blbě odvzdušňuješ, jestli je to houba, vypálení destiček ti nepomůže, ty vypálíš při prvním sjezdu. Nech ten olej (Shimana jsou mineralni?) odstat, pak to chce udelat v injekci podtlak a vyhnat bublinky, klidne nekolikrat. Na Youtube najdes urcite video s presnym postupem.
Vojta
- 321910336
- Zkušený
jj minerální olej, nemyslím si že se chod páky zlepší, jdou obě stejně ale zadní brzdí tak na 50%. na videa jsem koukal ať vím jak na to, oleje sem protlačil i možná zbytečně moc a bublinky už nešli žádné, takže mi jako příčina zůstali destičky
- JardaB
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dnes mne do běla vytočili šmejdi z Luxborough Analytics. Teta (důchodkyně) si na jejich předváděčce koupila nějaké zboží. Když jí došlo, co provedla, vypověděla ve lhůtě kupní smlouvu a telefonicky se s nimi dohodla na vrácení zboží (a snad i peněz). Protože to ale na poštu i PPL bylo moc velké (paletu nechtěla posílat), tak mne požádala, abych to tam odvezl. V Mělníku mne čekala jen cedule na dveřích, že se odstěhovali, a odkaz na pražskou adresu, kde je jen nějaká místní restaurace s asi šedesátkou dalších zřejmě podobných firem. Místní o ničem prý nevědí. Kontaktní mobil je nedostupný.
Ještě teď to se mnu cloumá
Zítra to jdu řešit s právničkou...
Máte někdo podobnou zkušenost, případně tip, jak na ně?
Přitom zpočátku to vypadlo relativně dobře - slušná smlouva, převzetí výpovědi smlouvy, tel. domluva o vrácení zboží.
Ještě teď to se mnu cloumá

Zítra to jdu řešit s právničkou...
Máte někdo podobnou zkušenost, případně tip, jak na ně?
Přitom zpočátku to vypadlo relativně dobře - slušná smlouva, převzetí výpovědi smlouvy, tel. domluva o vrácení zboží.

Ford Focus Combi 1.6, 74kW, 02/2002, Moondust Silver

-
- Pokročilý
Snad bys tomu prolhanýmu rudozelenýmu šmejdovi nevěřil ? Tomu fanatikovi jde hlavně o to udržet zákaz GMO v Evropě, tak bude lhát až se budou hory zelenat. Je jasné že smlouva s USA prolomí tu bariéru zákazu dovozu GMO do Evropy a potraviny zlevní. Zákaz farmářských trhů je čistý blábol pro slabomyslnější voliče kteří na to skočí. Myslíš že snad v USA jsou takové trhy zakázané ?tym píše:http://www.novinky.cz/domaci/332662-far ... eller.html
Tak jestli je tohle pravda, tak se EU může s USA chytit za ručičky a mazat tam, kde slunce nesvítí... Americe dochází dech, tak uděláme menší smlouvičku s EU a prorazíme tu s dalšíma řetězcema..
-
- Člen klubu
GMO nech si nechaju v USA. Tuto ich nepotrebujeme.
- pkadecka
- Test driver
Kola na autě si přehazuju sám. Do pneuservisu jsem jel jen když jsem měl nový gumy a potřeboval jsem je obout na disky.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Citroën Xsara, 1.4i, 2004
Ford Focus Turnier, 1.6i, 2002
Mazda 6, 2.0i, 2004
- finsa
- Pokročilý
http://hradec.idnes.cz/dopravni-podnik- ... zpravy_kvi
Vyhražený pruh pro autobusy na hradeckém okruhu, kde jsou 2 jízdní pruhy, a už teď je ve špičce neustále zasekaný? Pánové si asi šlehnuli více než obvykle...
Vyhražený pruh pro autobusy na hradeckém okruhu, kde jsou 2 jízdní pruhy, a už teď je ve špičce neustále zasekaný? Pánové si asi šlehnuli více než obvykle...
FF II FL 1.6 16V kombi Panther Black
Fiesta MK5 1.4 16V Ghia nebo také nákupní taška na kolečkách.

-
- Člen klubu
Ja doma vyvazovacku nemam. A tie 3-4 eura navyse nech si nechaju, nemusim pol hodinu obehavat auto s heverom.pkadecka píše:Kola na autě si přehazuju sám. Do pneuservisu jsem jel jen když jsem měl nový gumy a potřeboval jsem je obout na disky.
Dnes sa opat prejavili cestari. Rozbiju cestu utorok rano o pol osmej, pred rannou spickou. O stvrtej tam nebude ani nohy (zuzenie cesty a obmedzenie ale zostane nasiroko, pre stavebne mechanizmy). A cely vikend tam tiez bude pracovny pokoj. Isiel som nastastie bicyklom, takze ma to tak netrapi. Len ten system... Aj pre toto zapad nikdy nedobehneme ani keby nam idu oproti. Ideme uuuplne inym smerom a inou cestou.
- finsa
- Pokročilý
Já si taky přezouvám sám, aspoň si u toho vždycky okouknu brzdy a podvozek
FF II FL 1.6 16V kombi Panther Black

-
- Člen klubu
To ano. No o 2 tyzdne ide komplet predna naprava von. A zadne brzdy mam v pivnici tiez nachystane, spolu s novymi srobami na ramena. Uz sa tesim
Takze vcera to bolo zbytocne kontrolovat.

- pkadecka
- Test driver
Jo, na zadní brzdy se taky chystám, ale moc se mi do toho nechce. Přemýšlím, že bych to dal do nějakého servisu a kolik by za to mohli chtít... materiál (destičky + kotouče) už mám nakoupený.
Pavel Kadečka
Mazda 6, 2.0i, 2004
Mazda 6, 2.0i, 2004
-
- Pokročilý
Pozor taky na amerického brouka : http://www.ustrcr.cz/data/pdf/pamet-dej ... -22-38.pdfstano. píše:GMO nech si nechaju v USA. Tuto ich nepotrebujeme.