co vas v posledni dobe vytocilo
- spanel
- Pokročilý
Re: co vas v posledni dobe vytocilo
No, mě v neděli kapku konsternovali celkem bezohlední motorkáři. Vesnice, plná čára, klikatá silnice a jedou jako prasata a ještě posunkují, že mám uhnout z cesty, pak "zmrzlinář" s BMW jako kráva kouká za jízdy v plném provozu v Olmiku do mobilu na navigaci a kinklá se i s tou obludou, že málem padá pod kola autům a pak zase jede jako hovado na 70 minimálně 100. No, fakt se nedivím, že je tolik mrtvých. 

Do 3.5.2020 byl: FoFo II COMBI, 2006, 1.8 TDCi, 85 kW, Diamond White
- tym
- Test driver
- encephalon
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Zákony jsou měkké, je nutné povolit odstřel na místě.
FoFocombi 2006, 1,6 74 kW, automat v barvě Rákosníčka od velmistra Fokiho. 

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]

https://www.facebook.com/groups/fordgroups/[/url]
-
- Člen klubu
Aj u nas v poslednej dobe nejako pribuda nahanaciek 

- tym
- Test driver

- miki21
- Test driver
...rozbil jsi okno knedlíkem? 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
- tym
- Test driver
Ne, nebyl jsi po ruce...
.
Zámečník.

Zámečník.
- miki21
- Test driver
Já bych Ti to udělal stejně "bezbolestně", ale jen za litr 

Fofo II 1,8 16v modrá combi
- tikak1
- Junior
Ber to tak, že motorky za to nemůžou. To jen někteří debilové si myslí, že můžou všecko, a angažují se na nich. Stejně je to s řidiči náklaďáků, osobních aut, všude stejně. Na silnici je to jen víc vidět. Ve firmě mám spoustu nadřízených, kteří si myslí že můžou všecko jen proto, že mají lepší školu. Za dvacet let za volantem jsem se naučil neřešit co dělají ostatní, jediné na čem záleží je návrat v pořádku, ne?spanel píše:No, mě v neděli kapku konsternovali celkem bezohlední motorkáři. Vesnice, plná čára, klikatá silnice a jedou jako prasata a ještě posunkují, že mám uhnout z cesty, pak "zmrzlinář" s BMW jako kráva kouká za jízdy v plném provozu v Olmiku do mobilu na navigaci a kinklá se i s tou obludou, že málem padá pod kola autům a pak zase jede jako hovado na 70 minimálně 100. No, fakt se nedivím, že je tolik mrtvých.

Jako prase, přátelé, jako prase !
1.6 Tdci 80 kw s DPF po GO Smart Clean v ceně 6200 Kč,prd je každýmu po tom, kam leju naftu
1.6 Tdci 80 kw s DPF po GO Smart Clean v ceně 6200 Kč,prd je každýmu po tom, kam leju naftu

- hunger
- Pokročilý
Tyme tohle se mi stává celkem často, respektive odcházím bez klíčů, ale volat kvůli tomu zámečníka kort o víkendu je zbytečnost, normální člověk si umí otevřít kartou...
Focus mk2 1.6 Zetec-S
Ford Mondeo MK3 1.8
Ford Mondeo MK3 1.8
- tym
- Test driver
Normální dveře jo, tyhle kartou bohužel nejdou. Možná jsem nenormální člověk, nevím. Ale i normální člověk (zámečník), to nedělal kartou, protože mu to s ní nešlo díky konstrukci dveří. 

- Nonid
- Test driver
Otevirani kartou uz neni mozny na tolika mistech, bohuzel... Jakmile tam mas trosku slozitejsi zobacek(nebo jak se tomu rika) ci lepsi design dveri, jses nahranej 

Ford Focus ST170, 2002, 5dv, Panther Black, 2016-
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
Bylo:
Peugeot 205 1.4, bažiňák
Ford Focus 1.6 16V, hatchback, aquamarine blue
Ford Focus 1.8 16V, 2003, 5dv, Černá Panther, 2013-2017
- vykys
- Junior
tak ja si musim postezovat na cinsky eshop DX.com, na ktery i tady beha spousta banneru
v listopadu sem objednal tablet, v prosinci dorazil, v dubnu uz nechodi. DX reagoval na mou reklamaci tim, ze mi napsali, ze je to vazne mrzi, a ze ho muzu poslat do ciny, oni ho poslou vyrobci a pak (treba opraveny nebo novy) zpet. ja vsak budu platit obe postovne. pri cene tabletu 120 dolaru a cene postovneho do ciny min. 400,- kacek a s nejistym postovnym z ciny do cech (a vlastne i s nejistym vysledkem reklamace) je takovy postup kravina. druha varianta je pripsani 15 dolaru k dobru pro muj dalsi nakup u nich.
po celkem rychle uvaze jsem jim napsal, ze, bohuzel, prisli o zakaznika, protoze sice uznavam, ze v techto pripadech (pri zvazeni vsech okolnosti) nelze z jejich strany resit reklamace vic ke spokojenosti zakazniku, ale vyhodit 100 dolaru mi taky neprijde uplne zanedbatelne
takze moje doporuceni, nekupovat na podobnych shopech nic, co by se mohlo rozbit. s nejakymi kabely a podobne asi problem nebude, ale jakekoliv slozitejsi zarizeni zrejme bude problem reklamovat
a jelikoz jsem jim napsal, ze prisli o zakaznika tak to pisu i sem aby si nekdo nenabehl jako ja
v listopadu sem objednal tablet, v prosinci dorazil, v dubnu uz nechodi. DX reagoval na mou reklamaci tim, ze mi napsali, ze je to vazne mrzi, a ze ho muzu poslat do ciny, oni ho poslou vyrobci a pak (treba opraveny nebo novy) zpet. ja vsak budu platit obe postovne. pri cene tabletu 120 dolaru a cene postovneho do ciny min. 400,- kacek a s nejistym postovnym z ciny do cech (a vlastne i s nejistym vysledkem reklamace) je takovy postup kravina. druha varianta je pripsani 15 dolaru k dobru pro muj dalsi nakup u nich.
po celkem rychle uvaze jsem jim napsal, ze, bohuzel, prisli o zakaznika, protoze sice uznavam, ze v techto pripadech (pri zvazeni vsech okolnosti) nelze z jejich strany resit reklamace vic ke spokojenosti zakazniku, ale vyhodit 100 dolaru mi taky neprijde uplne zanedbatelne
takze moje doporuceni, nekupovat na podobnych shopech nic, co by se mohlo rozbit. s nejakymi kabely a podobne asi problem nebude, ale jakekoliv slozitejsi zarizeni zrejme bude problem reklamovat
a jelikoz jsem jim napsal, ze prisli o zakaznika tak to pisu i sem aby si nekdo nenabehl jako ja
fofo II HB 2006, 1,8 ffv, 92kW
felda diesel
citroen BX diesel
felda diesel
citroen BX diesel
- Adow
- Člen klubu
Tak nějak bych ti napsal: a co jsi čekal? I tady když něco koupíš, tak platíš např. poštovné do servisu nebo poštovné při vrácení zboží prodejci. Jejich postup je zcela standardní. Oni si ceny poštovného nevymysleli, nic z toho nemají. To, že ti dají jen tak nějaké peníze navíc je čistě jejich dobrá vůle. Obvykle jde u těch vratek částek ještě něco usmlouvat.
Při nákupech v Číně apod. obecně neseš to riziko, že sice uštetříš při platbě, ale při reklamaci to budeš mít složitější. U lacinějších věcí bez problémů prodejci často vrací peníze aniž bys musel něco posílat nebo nad tím prostě mávneš rukou. U dražších věcí je naprosto chápu.
Při nákupech v Číně apod. obecně neseš to riziko, že sice uštetříš při platbě, ale při reklamaci to budeš mít složitější. U lacinějších věcí bez problémů prodejci často vrací peníze aniž bys musel něco posílat nebo nad tím prostě mávneš rukou. U dražších věcí je naprosto chápu.
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- VH123
- Zkušený
Mně se zatím poprvé a naposled povedlo vyháčkovat auto jen s pomocí vybufetěného materiálu z blízkého okolí. Drátěné držadlo z kýble primalexu a odřezek z tvrdýho dřeva.tym píše:manželka, co zabouchla dveře a klíče uvnitř. A 1700 v tahu.

Vojta