vyliaty olej v kufru
- polkiboj
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Ludia mám podobnú skúsenosť. Lenže mňe sa tam rozlial vyprážací olej z ugrilovaného kuraťa. Asi tak 1dl. Je to sice menej ale pruser ten istí. Dobra sprava je ta, že ono to zišlo a to nasledovne. Dal som to tiež do vane, zalial som to asi 2dl Vanisch na koberce. Asi po 4h som to tak 10 min. špliechal teplou vodou, nasledne prešiel mydlom a poriadne vydrhol kefou. Po tomto ukone zišlo asi tak 75% dole. No a potom som zašiel k znamemu ktorí sa zaobera umyvanim aut z vonka a z vnutra. Tak mi to prešiel tepovačom. škoda, že neviem aky tam mal prostriedok. No a po tom to krasne vyšlo. Od vtedy mam v kufri bedničku, plachtu(keď prevažam špinave veci) a igelit.
Ford Focus kombi, 1.8 TDCi 74kW 100PS, r.v. 12/2003, bleck metla
- Don
- Junior
Re: vyliaty olej v kufru
Pořiď si plastovou vanu do kufru jako mám já. http://koberce.vopi.cz/cz/autokoberce-d ... vany/ford/ U mě si ji viděl. A že jsi nic neřekl, mám průmyslový čistič, mohli jsme to vyčistit!chmelko píše: neviete niekto ako ten olej z nej dostat..som fakt debil..
Ford Focus 1.0 EB 92 kW Titanium r.v. 2015, 5dv. HB šedá Magnetic
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
A jak to vypadá potom? Je to OK? Co kdybych ¨do něčeho někdy spadl...PedroH píše:kdyby to nepomohlo, tak zkus chemickou čistírnu. Mají tam na to speciální přípravky - odmašťovadla, které jinde neseženeš. My tam například dáváme čistit obleky po požáru - mastný dým, pokapané asfaltem, různými roztavenými umělými hmotami atd...staroch píše:Když se ti to nerozpadne, ještě to vymáchej v čisté vodě, jinak to nebude mít ten efekt. Pak možná zopakuj.chmelko píše:nieco ako nikto nechce vidiet v motore, vylialo sa mi tam toho pocitam minimalne 6-7dcl formula 5W-30 tak teraz testujem ake ma mazacie schopnosti![]()
bojim sa ,že sa mi nakoniec ten koberec rozpadne
FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.

Život je jen krátký odraz měsíce na kapce vody padající ze zobáku letícího vodního ptáka.
- PedroH
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
staroch píše:Je to čisté. Samozřejmě se to musí čistit v souladu s tím, co ta látka snese. Ale všeobecně naše obleky jsou odolné, takže vydrží dost - i to čištění. Speciální tkaniny typu Nomex, Goretex atd...Viděl jsem, jak vypadá oblek po pobytu hasiče v ohni 30 sekund a vydržel vše - ochránil nositele před přímým ohněm. Samozřejmě byl opařený - vlastním potem. Ale tomu nejde předejít.PedroH píše:kdyby to nepomohlo, tak zkus chemickou čistírnu. Mají tam na to speciální přípravky - odmašťovadla, které jinde neseženeš. My tam například dáváme čistit obleky po požáru - mastný dým, pokapané asfaltem, různými roztavenými umělými hmotami atd...staroch píše: Když se ti to nerozpadne, ještě to vymáchej v čisté vodě, jinak to nebude mít ten efekt. Pak možná zopakuj.
Každopádně oblek se čistí x krát během životnosti a vydrží...
A jak to vypadá potom? Je to OK? Co kdybych ¨do něčeho někdy spadl...
-
- Test driver
- staroch
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
2pedroH: Ty jsi mi chtěl asi něco odpovědět, ale nenacházíš slova? 

FOFO TDDi 1,8 66kw 2001+facelift. fotoweb:https://www.foto-michalek.blog.cz