Vyhřívání předního skla
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Taky souhlasím s molis8. Ten kdo sedne o tom neví a sedne do auta, tak se toho nevšimne, ale když mu to řeknu a ukážu, tak pak už to v tom vidí, ale pokud koukáš skz sklo a nemáš zaostřeno jenom na sklo, tak si toho ani nevšimneš a vadit ti to rozhodně nebude.
Jen při určitých situacích, kdy se správně láme světlo, tak to je vidět, ale výhledu to nevadí.
A v zimě k nezaplacení.
Jen při určitých situacích, kdy se správně láme světlo, tak to je vidět, ale výhledu to nevadí.
A v zimě k nezaplacení.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- NEEO
- Test driver
souhlasBeri píše:Taky souhlasím s molis8. Ten kdo sedne o tom neví a sedne do auta, tak se toho nevšimne, ale když mu to řeknu a ukážu, tak pak už to v tom vidí, ale pokud koukáš skz sklo a nemáš zaostřeno jenom na sklo, tak si toho ani nevšimneš a vadit ti to rozhodně nebude.
A v zimě k nezaplacení.

- Ahmed
- Test driver
Ja bych rekl, ze videt to je a dost. Kdyz jsem si tam to sklo dal, tak prvni tyden jsem ostril hodne na to sklo, nez jsem si na to zvykl. Ted uz o tom ani nevim. Vezl jsem kamose a prvni co bylo, kdyz nastoupil, tak rekl hmm vyhrivane sklo, to by mi asi vadilo
Je to super vec a do dalsiho auta jsem si ho objednal taky. A ne jenom v zime, treba minuly tyden pri tech brutalnich destich jsem ho mel zaple porad nebo rano, kdyz je kosa, atd. Je to rychlejsi nez klima a rekl bych, ze i pohodlnejsi, ale do doby, nez se zacnou mlzit bocni okna.

Je to super vec a do dalsiho auta jsem si ho objednal taky. A ne jenom v zime, treba minuly tyden pri tech brutalnich destich jsem ho mel zaple porad nebo rano, kdyz je kosa, atd. Je to rychlejsi nez klima a rekl bych, ze i pohodlnejsi, ale do doby, nez se zacnou mlzit bocni okna.
- HORST
- Test driver
-
- Nováček
to vyhrievane sklo sa montovalo (montuje) len na objednavku?
Ja si idem oci vyocit a ziadne dratky tam nevidim a tlacitko mam len jedno velke nedelene , z coho usudzujem ze nemam ohrev vpredu.
Klimu mam automaticku tak som predpokladal ze sa to nejako samo zapina ked pustim odhmlievanie predneho skla.
Ja si idem oci vyocit a ziadne dratky tam nevidim a tlacitko mam len jedno velke nedelene , z coho usudzujem ze nemam ohrev vpredu.
Klimu mam automaticku tak som predpokladal ze sa to nejako samo zapina ked pustim odhmlievanie predneho skla.
bude
Galaxy 2.0TDCi 2018
je
Mondeo combi 2.0TDCi 103kW titanium 2013
Bol
Focus combi 1,8TDCi 85kW GHIA 2002
Galaxy 2.0TDCi 2018
je
Mondeo combi 2.0TDCi 103kW titanium 2013
Bol
Focus combi 1,8TDCi 85kW GHIA 2002
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
jojo, povětšinou příplatková výbava, s automatickou klimout to nesouvisí. Pokud máš nedělené tlačítko, tak vyhř. sklo nemáš.powermax píše:to vyhrievane sklo sa montovalo (montuje) len na objednavku?
JInak v noci to trechu vidět je, ale pokud se na to člověk nesoustředí, tak to nevnímá.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Ja nevim, ale kdyz jsem koupil tohle auto, tak az z navodu jsem se dozvedel, ze to ma vyhrivane celni sklo (a to jsem ten den, nez jsem Fofa dovezl dom, najel cca. 50 km), driv jsem vubec nevedel, ze se neco takoveho vubec vyrabi. Protoze prvni vecer jsem si vzal navod a cetl jsem, co vsechno to MUZE mit a druhy den rano jsem zkousel, co vsechno to MA. A kamos mi neveril (myslel si, ze si delam srandu s vyhrivanym prednim sklem) a az jsem mu na to prstem ukazal (do te doby sedel vepredu jako spolujezdec a jenom se smal, ze si z neho delam srandu), tak po 5 minutach presvedcovani se na to podival z blizky a zjistil, ze tam opravdu jsou dratky. Je pravda ale, ze nosi bryle (ale ty bryle na nose mel)Ahmed píše:Ja bych rekl, ze videt to je a dost. Kdyz jsem si tam to sklo dal, tak prvni tyden jsem ostril hodne na to sklo, nez jsem si na to zvykl. Ted uz o tom ani nevim. Vezl jsem kamose a prvni co bylo, kdyz nastoupil, tak rekl hmm vyhrivane sklo, to by mi asi vadilo![]()

Ale jak rikam, me to vubec v rozhledu nevadi, ani jsem si toho nevsimnul na zacatku, nebyt tlacitek vpravo dole, kteryma se to ovlada (a na jejichz smysl jsem chtel prijit), tak ani nevim, ze to v aute mam. Nemam sklo dodelavane, je tam original z vyroby.
-
- Nováček
-
- Pokročilý
- HonzaV
- Junior
- laca
- Nováček
tak ja jsem koupil svyhrivanim, ale v vcera (auto mam od 1.8.) jsem v noci chytil sutr na sklo a dnes rano koukam, 8-10cm prasklina. Kamen sel na pruhled na VIN a prasklo to nahoru a dolu. (behem dne dam foto).
Zevnitr to videt moc neni, pojisteni mam ale jen na 5000,-. Menit nebo nemenit? Kolik to tak prijde? 9000,- ?
Zevnitr to videt moc neni, pojisteni mam ale jen na 5000,-. Menit nebo nemenit? Kolik to tak prijde? 9000,- ?
- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Beri
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
to laca:
Taky jsem na jaře měnil sklo (vyhřívaný) a vyšlo mě tuším na 7000,- (nejsem si teď přesně jistý). Podotýkám že to nebylo měněné v servisu ve Fordu, ale u kámoše a co se týče s pojišťovnou, tak nebyly žádný problémy s proplacením.
Ale na 5000,- pojištěný je málo, chce to těch 10tis.
Taky jsem na jaře měnil sklo (vyhřívaný) a vyšlo mě tuším na 7000,- (nejsem si teď přesně jistý). Podotýkám že to nebylo měněné v servisu ve Fordu, ale u kámoše a co se týče s pojišťovnou, tak nebyly žádný problémy s proplacením.
Ale na 5000,- pojištěný je málo, chce to těch 10tis.
Ford Focus 1.8 16V Ghia, 1999, combi

- Mira
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
to laca: jak píše Beri!! tady jsou ceny vyšší: http://www.e-cat.cz/index.php?main_page ... 887_532888 takže záleží jak poctivě budeš shánět a hledat cenu maximálně výhodnou pro tebe
jinak co se týče těch "drátků" tak mi nevadí tolik jako rozmáznutej sajrajt z různého hmyzu
myslím, že přes to se dívá mnohem hůře než přes drátky. stěrače všechno nevezmou a okenu běžně nevozím 

jinak co se týče těch "drátků" tak mi nevadí tolik jako rozmáznutej sajrajt z různého hmyzu