Palubní počítač
- Komi
- Junior
Re: Palubny pocitac Focus 2
ono ten pocitac zasa tak vela toho neponuka aby bol nevyhnutny...spotrebu si lahko zistim aj bez neho a to realnu, nie nejaku pocitanu...a teplomer mam aj tak dokupeny kde je vnutorna, vonkajsia a su aj typy kde je este napr. napatie....cize viac funkcii ako ponuka palubak...
zreme mas Trend z Nemecka ako ja - tam je to vec filozofie - vo vybave mam to co je dolezite - ESP, 6xABG, klima a pod , pre vychodne trhy - SR, CR... davaju namiesto toho cingrlatka - palubak a pod - a nasinec si mysli ze to je to prave - drahe - mne osobne vyhovuje nemecka filozofia - bezpecnost - co sa tyka ceny z benzinakov je o malo drahsi len 2 liter Ghia a Titanium takze najvyssie vybavy, vsetky ostatne benziny su lacnejsie aj v najvyssich vybavach, takze ci ide o lacny model to nech si kazdy posudi sam....cennik som sa pokusil pripojit ako prilohu...
zreme mas Trend z Nemecka ako ja - tam je to vec filozofie - vo vybave mam to co je dolezite - ESP, 6xABG, klima a pod , pre vychodne trhy - SR, CR... davaju namiesto toho cingrlatka - palubak a pod - a nasinec si mysli ze to je to prave - drahe - mne osobne vyhovuje nemecka filozofia - bezpecnost - co sa tyka ceny z benzinakov je o malo drahsi len 2 liter Ghia a Titanium takze najvyssie vybavy, vsetky ostatne benziny su lacnejsie aj v najvyssich vybavach, takze ci ide o lacny model to nech si kazdy posudi sam....cennik som sa pokusil pripojit ako prilohu...
- Přílohy
-
- focus_cennik_0802.pdf
- (113.34 KiB) Staženo 254 x
Focus II. kombi, Trend (A), 1,6TDCI 80kW 2006 , DPF vymeneny 2011, turbo 2009
- insoul
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
no mojko focusa mam z francuzska presnejsie ten 109 konovy 1.6 TDCi Duratorq DPF, trend .
no mam v nom teda vsetko co potrebujem 6xairbag manual klima a vlastne ani neviem co este ( teda ako som uz pisal, v autach som jelen) . mne ide naozaj len o tu spotrebu aby som ju mal pred sebou
inak mam rovnakeho asi ako aj ty aj s tou farbou, a som teda velmi spokojny
teda okrem hmloviek ktore by som teda tiez rad dokupil.
teda minuly tyzden som dal plnu a tak vypocital som 5,6 spotrebu no neviem ani kolko by take auto malo mat
edit: prave pozeram podla tvojho cenniku a ten palibny pocitac by v tej trend verzii mal byt ,ale nieje

teda minuly tyzden som dal plnu a tak vypocital som 5,6 spotrebu no neviem ani kolko by take auto malo mat
edit: prave pozeram podla tvojho cenniku a ten palibny pocitac by v tej trend verzii mal byt ,ale nieje

- Komi
- Junior
Hmlovky doplnit nie je velky problem, otazka ci ti to za tie prachy stoji...ten cennik je slovensky preto v Trende je PC, ja ho nemam ale navyse mam ESP, hlavove ABG, hmlovky...staci na slusne zvezenie - s tou spotrebou si niekde tam kde je nas viac - od jara do neskorej jesene v zmiesanej prevadzke 5,0-5,2 teraz v zime po meste aj nad 6,0 buduci tyzden bude lyzovacka to byva niekde medzi...v lete dovolenka chorvatsko plne nalozeny vacsina po dialnici 130 za 5,35 aj toto bol duovod kupy - spotreba a charakteristika motora oproti fordiemu dizlu prijemnejsia bez strmeho nastupu momentu
Focus II. kombi, Trend (A), 1,6TDCI 80kW 2006 , DPF vymeneny 2011, turbo 2009
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
k tym hmlovkam, teraz co boli par krat tak som skusal vypinat a zapinat hmlovky, ale velky rozdiel som pred sebou nevidel.. mozno prvych 5-10 m, ale to je cele.. ja by som pouzival len zadnu, aby ma pripadne zozadu videli, ale predne mi pripadaju zbytocne
- janko216
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: focus II - palubni pocitac
tušíte někdo jestli se dá do ff2 domontovat palubní počítač, tak aby ukazoval okamžitou spotřebu? nebo cokoliv jiného, co by to ukazovalo:-) jak jsem to tu pročetl, tak nejspíš ne, nebo se pletu?
-
- Test driver
dá sa všetko....
ten tvoj počítač to samozrejme vie, pretože bez okamžej spotreby nieje schopny dopočítat priemernu..
otazka by mala zniet skor ,či je niekto schopný tuto blokaciu odstranit,alebo prehrat samotný jeho soft
určite jeden kablik ,ktory k BC vedie to vie, takže ak si ho vyvedieš a kupiš nejaky meriak,ktory dokaže čítat impulzy od riadiacej jednotky ,tak sa bude dat aj takto
ten tvoj počítač to samozrejme vie, pretože bez okamžej spotreby nieje schopny dopočítat priemernu..
otazka by mala zniet skor ,či je niekto schopný tuto blokaciu odstranit,alebo prehrat samotný jeho soft
určite jeden kablik ,ktory k BC vedie to vie, takže ak si ho vyvedieš a kupiš nejaky meriak,ktory dokaže čítat impulzy od riadiacej jednotky ,tak sa bude dat aj takto

-
- Nováček
Re: Palubní počítač
ahoj tak jsem brouzdal po jedne nejmenovane aukcni strance a tam nekdo prodava palubni PC. Kdyby ho nekdo chtel.
Ford Focus 3.dvéř. 1.8TDDI
- liskanet99
- Junior
Re: Palubní počítač
Uctivost vsem ve spolek - mozna blbej dotaz k PC v FOFO II kdyz vynuluju pocitadlo tak mi naskoci dlouhodoba spotreba 99l/100 a pak ji celkem dlouho srazim na tech svejch 8-9l/100 je to tak spravne nebo muzu nejak rychleji dosahnout toho propoctu na 100? Diky David
Ford Focus II, r.v.2005, 1.6 Ti-VCT Titanium, Aquarius Blue Galerka
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
Mercedes-Benz Vaneo, r.v.2003, 1.9i Ambiente Stříbrná
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Dotaz,na palubnim PC mi svítí dva rozdílné údaje o teplotě,ale nevím,co která znamená.
Jedna se zobrazuje na displeji při celkových ujetých km a denním počítadle,a ta druhá,vždy se lišící min.o jeden stupeň,při přepnutí v menu o krok dále.Je u ní napsáno :Outside temperature,z čehož jsem usoudil,že je venkovní,ale co potom znamená ta druhá?V manuálu jsem o tom nic nenašel.Poradíte?
Jedna se zobrazuje na displeji při celkových ujetých km a denním počítadle,a ta druhá,vždy se lišící min.o jeden stupeň,při přepnutí v menu o krok dále.Je u ní napsáno :Outside temperature,z čehož jsem usoudil,že je venkovní,ale co potom znamená ta druhá?V manuálu jsem o tom nic nenašel.Poradíte?

- Quickie
- Moderátor
tato hodnota je zaokruhlena na celé stupneJedna se zobrazuje na displeji při celkových ujetých km a denním počítadle
a táto je na jdno desatinne miesto, ale vždy len po polstupnoch.. Ja som nezaregistroval, že by bol rozdiel medzi tymito dvoma hodnotami až jeden celý stupeň.. maximalne rozdiel pol stupnaa ta druhá,vždy se lišící min.o jeden stupeň,při přepnutí v menu o krok dále
- BobTDCi
- Zkušený
Áno - je rozdielna maximálne o 0.5°C ten údaj pri denných km je akoby viac orientačný - zistíš to keď ti napr. pípne palubák a farba vločky sa zmení z oranžovej na červenú - údaj pri denných km ti bude naďalej ukazovať "nulu", ale na tom konkrétnom údaji v druhom kroku prepínania displeja sa dozvieš, že je mínus 0.5°C.Quickie píše:tato hodnota je zaokruhlena na celé stupneJedna se zobrazuje na displeji při celkových ujetých km a denním počítadlea táto je na jdno desatinne miesto, ale vždy len po polstupnoch.. Ja som nezaregistroval, že by bol rozdiel medzi tymito dvoma hodnotami až jeden celý stupeň.. maximalne rozdiel pol stupnaa ta druhá,vždy se lišící min.o jeden stupeň,při přepnutí v menu o krok dále
PS: Okamžitú spotrebu neukazuje ani mne hoci SR návod-manuál o tom hovorí. Takže ak niekto vie ako to aktivovať pozriem sa na to.
Seat LEON II, 1.9TDI PD 105k, 06/2010´
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
Predtým: Ford Focus II Titanium kombi, 1.6TDCi 110k, 10/2005´
Predtým: Renault Mégane II sedan, 1.5dCi 82k, 2004´
Predtým: Renault Clio II, 1.5dCi 65k, 2001
- deejaayy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
FoFo trend 2 2005
Ahoj,měl bych dotaz ohledně PC u mého mozu....v inzerátu mi autobazar tvrdil a psal,že má PC ale zděšení na mé tváři bylo pro okolí neůnosné,když jsem na půl cesty domu od koupě vozu zjistil,že PC nemá.....mohl by mi někdo zdělit,jak se pohybuje cenová relace FoFo trend 2 rv 2005 S PC a bez PC?? Resp. kolik je to peněz když tam je PC a když tam neni...
MoC díky
Z.
MoC díky

Z.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
by som siel auto vratit
-
- Nováček
Zdravím,
marně jsem se tady snažil hledat jestli se dá do focusa II dodatečně domontovat palubní počítač. Mám vlastně pouze kapličku s budíky kde mi ukazuje počet ujetých km
a celkový počet ujetých km.
Chci se tedy zeptat jestli jde třeba koupit celou kapličku s PC a vyměnit ji za tuhle starou.
Popř. domontovat nějakou ovládací páčku pod volant?
Jedná se mi hlavně o uakzatel spotřeby a počet km do dojetí.
Předem díky za pomoc
marně jsem se tady snažil hledat jestli se dá do focusa II dodatečně domontovat palubní počítač. Mám vlastně pouze kapličku s budíky kde mi ukazuje počet ujetých km
a celkový počet ujetých km.
Chci se tedy zeptat jestli jde třeba koupit celou kapličku s PC a vyměnit ji za tuhle starou.
Popř. domontovat nějakou ovládací páčku pod volant?
Jedná se mi hlavně o uakzatel spotřeby a počet km do dojetí.
Předem díky za pomoc