Chcete ho přesunout do truhly

Rozumny nazor a dle slov kolegy, ktery cte pravidelne F1 racing nebo jak se to jmenuje, staci si udajne precist clanek v tomto casaku, ve kterem je jasne dano, ze vsichni maji strach z toho, ze by Ferrari nevyhralo, nedej boze odeslo z F1. Popularita F1 by tim "strasne" utrpela.misoo píše:simi, a preco s fia suhlasis ? co bolo dovodom na trest vcera ?
osobne mclarenu nefandim a ani nikomu konkretnemu a fia sa uz viac krat sekli, no v prospech ferrari mnohonasobne viac ako v prospech ostatnych. a to ze ferrari to tam cele ovlada je jasne vsetkym. nie je to davno co bola podobna aferka kde nieco riesili vo vnutri fia a niekde na nete bol rozhovor s nejakym cechom co bol na rokovaniach a vyjadril sa v zmysle, ak si dobre pamatam "do ferrari se vo fia nejede". vsetci clenovia danej komisie vedeli, ze ferrari ma jednoducho protekciu a nic s tym nikto nemohol robit... toto mne vadi a neni to spravne ! priznam sa ze kedysi (98-02) som bol fanusikom ferrari, no cim dalej som sledoval zakulisie, tak ty menej sa mi pacila cervena... uplne to zhaslo v rakusku 2002...
Merdy i ja smekam pomyslny klobouk, jen nevim, jestli by prezuti na mokre nebylo az tak zdlouhave, ze by pak mel Massa problem Hamiltona dojet.Merdy píše:Včerejšek rozdýchávám hodně špatně... nad Kimim jsem málem zlomil hůl...
Nicméně, přesto že se mi to neříká snadno, FIA v tomto pravdu nemá a trest pro Hamiltona není na místě. Kimi to prostě posral a Hamilton by za to neměl platit.
Za druhé, kdyby chlapečci ve Ferrari přezuli Massu v posledním kole na mokré pneu, tak si myslím, že Hamiltona v pohodě dá. Holt, kdybych ve Ferrari šéfoval já, tak už je o titulu dávno rozhodnuto
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti