V pripade kotoucu mas o starost mene. Nakonec je muzes uplne ocistit.hami píše:To je jasne. Myslel som to tak, ze ak mi na kotuce nieco kvapne tak to ovela jednoduhsie ocistim ako bubon zvnutra.

Tohle kup normálně ve Fordu, nevím zda u Kelly ušetříš. Tam to dle VIN rozkódují a myslím že se dělí.Baggio píše:Dnes jsem zjistil ,že mám prasklé táhlo ruční brzdy.Začal jsem podle návodu studovat ,jak ho demontovat.No je to docela pakec,ale nic složitého,akorát člověk musí sundat spoustu věcí kolemPotřeboval bych poradit
Díval jsem se do katalogu Auto Kelly na orientační cenu,ale popisují tam táhlo na bubny a já mám vzadu kotouče.Tak právě nevim jestli se ty táhla rozdělují na bubny a kotouče nebo je to jedno
Já kupoval na 2x k bubnům dlouhé a pak krátké lanka. Kdybych to věděl, že krátké stojí v porovnání ku velkému kus " jen ?!! " 200,- , tak to vezmu najednou. Prvně tam zavolej a řekni jim, co chceš a VIN. Jeď pouze tam, kde to mají skladem. Objednání trvá dle mých zkušenosti hrozně dlouho.Baggio píše:Jo asi to koupím ve fordu,ale já mám Forda 40km.Tak se na ně musím připravit abych tam nemusel třeba 2x.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host