FoFo2: Koberečky + autopotahy
- KLUSMAN
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- vencaxxx
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja delam ve firme, ktera vyrabi original potahy do novych vozu, a radim vsem co maji bocni airbag, at potahy nekupuji. Udelat potah s airbagem neni takova sranda, sedacka se jednouduse neroztrhne vzdycky tam kde ma a zabit se kvuli potahum - to asi ne. Pokud by nejaka firma na neoriginal (potahy na origo potahy) tvrdila ze to jde i na airbagove sedacky, asi bych jim neveril. Originaly se musi testovat, pouziva se specialni sev, nite, specialni stroje a testy, a stoji to dost penez. Takze ja radim potahy ano, komu se libi, ale na na airbag, zdravi mate jenom jedno a nikdy nevite kdy vam airbag muze zachranit zivot...
-
- Pokročilý
Re: FoFo2: Koberečky + autopotahy
mate vobec niekto nejake potahy vo FOFOII? napr. na http://www.autopotahy.sk to vyzera ze robia specialne potahy pre sedadla s aibagom.
FFIII kombi 1.5 110kW
- Merdy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Co já vím, tak pepijaja potahy v autě má. Zkus se na něj obrátit
- racetiger
- Junior
2Maverick Sice nemam II ale mam pytle v sedadlech a nechaval jsem si delat potahy na miru v Ricanech
- brava
- Junior
Původně jsem o potazích také uvažoval, ale nakonec jsem si to rozmyslel.Manželka, která se mnou jezdí nejčastěji je čistotná (jak už tak manželky obvykle bývají)
. Děti už máme velké,takže čokoláda nebo zmrzka na sedale nehrozí, pokud vezu psa, tak ho umeju(packy) anebo na sedadla hodím nějaký přehoz .Jiný důvod k potažení sedadel nevidím.

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já potahy mám ,nemám tak čistotnýho psa a děti ještě malé potahy jsem kupoval s novým autem 5500 Kč i s montáží a věděl jsem že bodou o něco dražší než bych ty samé koupil jinde z jednoho prostého důvodu jsou oficielně napsané a zdokladované jako součást dovýbavy vozu stejně jako autoalarm, defenlock a tažné zařízení. Jednak jsem to mohl rozložit do leasingu a kdyby se nedejbůh něco stalo nemohli by se vykrucovat./měl jsem na minulém firemním vozu zkušenost s dodělávaným autoalarmem a vždycky ,když došlo k závadě tak to byla ,dle servisů vina vždy toho druhého/ klasická česká situace.Zkrátka chtěl jsem rizika co nejvíce eliminovat.
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Jinak ještě jsou potahy a potahy jako ve všem . Zkrátka na tržišti bych si potahy rozhodně nekupoval. Gumový koberce ,kdyby pásly úplně v pohodě.
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ja som nad potahmi rozmyslal aj kvoli tomu ze mam dieta, aj kvoli tomu ze manzelka ma obcas blond vlasy ktore vidiet na tych ciernych potahoch, aj kvoli tomu ze tie original neskutocne elektrizuju..
- racetiger
- Junior
Hm, ja to mam jinak, manzelka blond neni ani obcas a to mi dela problem, blond vlasy na sedadlech nekdy mam a blbe se to vysvetluje.
-
- Nováček
Ja sem si koupil gumove koberce tady http://www.zpv.cz/ a naprostá spokojenost. Objednal sem si primo na FoFo2 a sednou tam jak prdel na hrnec. V dodavce byly i fixatory s protikusem na pridelani k origo koberci a nejsou vubec potreba, protoze koberce pekne sedi a nehybou se.
Jinak sem tu novej a musim rict, ze je to super forum
K novemu autu sem nedostal prirucku a na spoustu veci sem prisel az tady na foru.
Jinak sem tu novej a musim rict, ze je to super forum

Ford Focus II Kombi, 1,6 16V 74kW, Trend, 12/2006
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš já jsem tu přes rok a taky se neustále učím a vzdělávám.A to příručku mám

- joe933
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja som di dal ušiť poťahy od fy MAD Rimavská Sobota. Som s nimi maximálne spokojný. Sadli na sedačky ako r.. na šerbel. Sú u z hrubého materiálu takže očakávam že sa neprederú. Okrem toho je na ne 5 rokov záruka. A predné sedačky sú šité špeciálne na airbagy.
Ford Focus Trend X Kombi 1,6TDCi 66kW/90K,TONIC 2007
- horis
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
presne autokoberce jsem kupoval tady http://www.vopi.cz na predchozi auto a uz je mam objednane i na focuse