FoFo2: Koberečky + autopotahy
- maestro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
FoFo2: Koberečky + autopotahy
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli autokoberečky co jsou ve FoFo2 se dají vyndavat a prát - nevypadalo to. Pokud ne, umí mi někdo nějaké doporučit aby dobře seděli ve Focusu dvojce?
Můj druhý dotaz je na autopotahy. Používáte je? Pokud ne, čím se dají sedačky čistit. Pokud by mi někdo uměl doporučit potahy na FoFo2, byl bych vděčný, na webu ani na ofic.stránkách Forda jsem nic nenašel.
Děkuji za váš čas.
chtěl bych se zeptat jestli autokoberečky co jsou ve FoFo2 se dají vyndavat a prát - nevypadalo to. Pokud ne, umí mi někdo nějaké doporučit aby dobře seděli ve Focusu dvojce?
Můj druhý dotaz je na autopotahy. Používáte je? Pokud ne, čím se dají sedačky čistit. Pokud by mi někdo uměl doporučit potahy na FoFo2, byl bych vděčný, na webu ani na ofic.stránkách Forda jsem nic nenašel.
Děkuji za váš čas.
FoFo II 5HB 74kW benzin, Trend+, Jeans blue
-
- Test driver
Re: FoFo2: Koberečky + autopotahy
Velmi tvojej otazke nerozumiem,ale podla mna sa daju koberceky vytiahnut a pekne vytepovat..maestro píše:Dobrý den,
Děkuji za váš čas.
..to iste aj sedadla.Vytepovat a hotovo/samo,ze bez vytahovania

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
nie som zastancom potahov koli tomu ze sa hybu a nevyzeraju dobre. teraz sa vsak uz robia kvalitne "na mieru" co vyzeraju ako original, ktore by nemuseli byt zle. ale to je zasa drahota.
ja mam v aute vzdy zasadne gumene koberceky, je to praktickejsie na udrzbu a nedrzi sa v tom svinstvo. (mikroorganizmy, plesne...) staci to raz za cas vyklepat, a raz - dva krat za rok umyt jarovou vodou a su stale jak nove. na sedacky sa snazim davat si pozor, preto som nikdy tepovat nepotreboval. (klop klop) obcas to vysavam, to je vsetko, vyzera to ako nove...
ja mam v aute vzdy zasadne gumene koberceky, je to praktickejsie na udrzbu a nedrzi sa v tom svinstvo. (mikroorganizmy, plesne...) staci to raz za cas vyklepat, a raz - dva krat za rok umyt jarovou vodou a su stale jak nove. na sedacky sa snazim davat si pozor, preto som nikdy tepovat nepotreboval. (klop klop) obcas to vysavam, to je vsetko, vyzera to ako nove...
- maestro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
I ty koberecky co jsou namontovane ve FoFo2 vybava Trend+ primo od vyrobce? Vypadaji jakoby nalepene.zirafak píše: Velmi tvojej otazke nerozumiem,ale podla mna sa daju koberceky vytiahnut a pekne vytepovat..
-
- Test driver
Dufam,ze tam koberceky mas?Nemyslis ten koberec,co je vcelku na podlahe autamaestro píše:I ty koberecky co jsou namontovane ve FoFo2 vybava Trend+ primo od vyrobce? Vypadaji jakoby nalepene.zirafak píše: Velmi tvojej otazke nerozumiem,ale podla mna sa daju koberceky vytiahnut a pekne vytepovat..

- maestro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Aha, omlouvam se, spatne jsem se vyjadrilzirafak píše: Dufam,ze tam koberceky mas?Nemyslis ten koberec,co je vcelku na podlahe auta

-
- Test driver
Myslel som si...treba najprv kupit vo Ford doplnkoch.maestro píše:Aha, omlouvam se, spatne jsem se vyjadrilzirafak píše: Dufam,ze tam koberceky mas?Nemyslis ten koberec,co je vcelku na podlahe auta- myslel jsem ten koberec co je vcelku. Takze evidentne podle tve reakce, ten ani vyndat nejde, tak si musim koupit nejake koberecky na to.
- maestro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
skusal som preluskat na internete Fordacke stranky CZ,SK,NL,D,ale nic som nenasiel.Je to vsak bezne prislusenstvo,alebo doplnok a maju ho,alebo ti ho objednaju u kazdeho Ford dealera.Ja som si objednaval koberceky do mojho Focusa a vysli ma 1050 sk.maestro píše:doporucite mi nejaky e-shop s ford doplnkami (autopotahy/koberecky), idealne originalni, hlavne at to dobre sedi? Na strankach fordu jsem nic nenasel.
-
- Junior
Koberečky
To Maestro: zajeď přímo do Forda. Koberečky tam bývají vystavené.maestro píše:doporucite mi nejaky e-shop s ford doplnkami (autopotahy/koberecky), idealne originalni, hlavne at to dobre sedi? Na strankach fordu jsem nic nenasel.
Ford Focus combi 1.8 TDCI 85 kW, 2002, silver
- Peta
- Nováček
maestro píše:doporucite mi nejaky e-shop s ford doplnkami (autopotahy/koberecky), idealne originalni, hlavne at to dobre sedi? Na strankach fordu jsem nic nenasel.
Já jsem koberečky nakupovat tadyhle: http://www.koberce-online.cz/index.php?co=pr
máš tam několik druhů a za rozumné peníze. Sednou dokonale a i slušně vypadaj.

"Fíkus" 1.8 TDDi Combi 01, State Blue, Trend+...
"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...

"Fofík" 1.8.TDDi Combi 99, State Blue, Ambient+...

- Forfoc
- Pokročilý
Já mám tyto koberečky. Nevím kolik stojí v u nás , ale na slovensku stály kolem 2500,-Sk. Zde je foto:

Pak maj ještě jedny a ty jsou asi o polovinu levnější, ale prý moc nevydrží (dle prodavače ve Fordu) a pak maj ještě gumové a ty jsou nejlevnější. Jinak zde je odkaz na doplňky Ford.
http://www.autopalace-ford.cz/prisl_focus.htm
Tam maj velurové koberce za 870,-Kč. (Jak vypadaj a zda jsou originál Ford nevím.

Pak maj ještě jedny a ty jsou asi o polovinu levnější, ale prý moc nevydrží (dle prodavače ve Fordu) a pak maj ještě gumové a ty jsou nejlevnější. Jinak zde je odkaz na doplňky Ford.
http://www.autopalace-ford.cz/prisl_focus.htm
Tam maj velurové koberce za 870,-Kč. (Jak vypadaj a zda jsou originál Ford nevím.
- maestro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- miro
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
pri originaloch je najvecsia vyhoda ze sa daju uchytit na taky mal zatvaraci gombik a tie potahy na sedadla uz asi nie byva tam bocny air bag ja by som ich zniesol lebo mam velurove sedadla a to sa veru vysat neda
cistim to tym lepiacim valcekom na oblecenie co je dost makacka 

Ford FOCUS II 1.6 16v Duratec Ti - VCT ghia (115 k) 2006 K&N Air Filter