No s těma SPZkama je to u nás tak, že v Třinci jezdí jen Audiny apod. s spztkama 5T8 0000, 6T7 8000 atd. a s jednou takovou jezdí i můj fofík. Má taky audinu, před tím měl Passata, před tím Mondeo a každé jeho auto mělo na konci samé nuly. Nedal za ně sice ani jednou ani korunu, ale má ji jen proto, že ..................no to je jedno jak se k nim dostal. Mohl jsem mít taky na FF co bych chtěl, třeba 6T0 2233 nebo 6TO 8899 apod. ale odmítl jsem. Mám takovou jakou jsem si normálně vybral a neřeším to.
KUTY problém je někde jinde. Na normálním autě totiž moc často k vidění u nás v ČR takové spztky nejsou. Buď je to audi, vw, bmw, porsche atd. A jsou to ti, co jsou movitější a chtějí to mít. Buď je to něco stojí, nebo se musí znát s někým, kdo na to má vliv. Ať je to třeba protislužba, tak je to pořád korupce.
Mám jeden takový poznatek. V pátek jsem byl u Rožomberku na Salaši Krajinka, asi to někteří z vás znají. Je to asi 3km před Ružomberkom směr Poprad. Bylo krásně, tak jsme si se ženou po obědě sedli k pekárně na lavičku, dali si presso, buchtu s čučoriedkama a slunili jsme se. Já jako úchyl na auta jsem čuměl na přijíždějící a odjíždějící auta. Sem tam na nějakou tu buchtu

. Je tam dost frmol, takže jedno auto za druhým. Patří to tak trochu do vlákna autofolie - kontrola na silnici Co přijelo slovenské auto s foliema, tak nikdo neměl vpředu nic. Ať to bylo bmwX1, honda crv, bmw3 touring atd. Když už někdo přijel s českou SPZ, tak to měl olepené celé. A ono to je právě i to co mě vytočilo, protože u nás se tento neduh rozmohl šíleně a teď je problém, jak to celé ukočírovat. Schvaluju tedy postup Policie, že mají měřáky a že se to bude trestat. To mi připomnělo, že musím ty folie zepředu taky sundat, byť jsou průhledné, ale nejsou podle zákona