Gumove koberecky do Focus II
-
- Nováček
Gumove koberecky do Focus II
Nevite zda sedi gumove koberecky z Focusu I i do Focusu II? Zde jsem hledal, nenasel jsem. Vsude na internetovych obchodech nabizi koberecky jen pro Focus I, jedine Gumarny Zubri maji koberecky i pro Focus II. Jedna se mi jen o to, jestli bych je nenasel ke koupi v Brne, proc platit zbytecne za postovne ze.
Ford Focus II, 1.6, 74kW
-
- Test driver
Re: Gumove koberecky do Focus II
su to uplne ine auta,tak to vobec netusim,ale podla mna nie...
inak , Zubří ti to predava z vlastneho shopu, to znamena,že aj ked zaplatíš poštovne, nebudeš musiet platit maržu zase 3osobe
inak , Zubří ti to predava z vlastneho shopu, to znamena,že aj ked zaplatíš poštovne, nebudeš musiet platit maržu zase 3osobe

-
- Test driver
Zabudni na to.Nesedia absolutne.Nesedia dokanca ani vo Focuse 1 pred FL a po FL.
Skus Ford predajnu,ale rataj s dost vysokou cenou.
- spigot
- Test driver
Ja som dopadol rovnako. Hladal som a nikde ich nemali. Tak som nakoniec skoncil vo Forde a ako hovori zirafak: ach ta cena (ale co uz je lacne?).
-
- Nováček
Tim myslis ze nesedi koberecky z Focusu I, nebo ze nesedi ani ty ze Zubri inzerovane primo pro Focus II?zirafak píše:Zabudni na to.Nesedia absolutne.Nesedia dokanca ani vo Focuse 1 pred FL a po FL.
To Spigot: na kolik vysli original gumove od Fordu?
Ford Focus II, 1.6, 74kW
-
- Test driver
Z 1 na 2-ke nesedia absolutne.Cena vo Forde okolo 1500 skk/ratam nieco okolo 1200 czk/
-
- Nováček
OK, diky. Poptm se na cenu primo u Zubri a rozhodnu se jestli origo nebo ne. Diky
Ford Focus II, 1.6, 74kW
- spigot
- Test driver
TRT: bolo to nieco pod 1800Skk/1300Czk (cca).
- zaza
- Junior
- Gromik
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
TRT: Mám taky Focuse II a nakonec jsem rozhodnul vzít originální přímo od Forda (jezdím kolem prodejny každý den do práce). A světe div se, přední koberečky mě stály 619 Kč, což není hrozné. Navíc perfektně sedí a u řidiče mají speciální uchyty. Katalogové číslo je 1446093.
P.S. Zadní mají číso 1446092 a stojí 373Kč.
P.S. Zadní mají číso 1446092 a stojí 373Kč.
- brava
- Junior
Chlapci,
když jsme u těch gumových koberečků, tak originály jsou docela dobré, ale docela mě s..e, že ten u řidiče je krátký. Podle mě by stačilo, aby byl asi o 8cm delší a sahal více k pedálům.Stačí průměrně vzrostlá mužská tlapa a pěkně si zasviníte ten textil. koberec v místě pod pedály, nemluvě o nás s většíma ploutvema. Řešil jste to už někdo? Uvažuju, že tam vrazím nějaký kus gumy a bude pokoj.Podobné je to i u plošky, kam si řidič odloží
levou nohu, když zrovna nešlape na spojkový pedál, taky by mohla být z něčeho omyvatelnýho
.Tohle Fordíci odflákli.
když jsme u těch gumových koberečků, tak originály jsou docela dobré, ale docela mě s..e, že ten u řidiče je krátký. Podle mě by stačilo, aby byl asi o 8cm delší a sahal více k pedálům.Stačí průměrně vzrostlá mužská tlapa a pěkně si zasviníte ten textil. koberec v místě pod pedály, nemluvě o nás s většíma ploutvema. Řešil jste to už někdo? Uvažuju, že tam vrazím nějaký kus gumy a bude pokoj.Podobné je to i u plošky, kam si řidič odloží

Ford Focus II 1.6i (74kW) hatchback 5/2007, modrá Tonic

- spigot
- Test driver
Tak toto bola prva vec ktoru som si vsimol ked som tam tie koberceky dal (a to nie som nejaky velky, skor taky skladnejsi
)
Kazdu chvilu tam mam bordel
S tou gumou som uz uvazoval, ale je potrebne to tam nejak uchytit (mozno by bolo dobre to ciastocne zasunut pod tie origo).

Kazdu chvilu tam mam bordel

S tou gumou som uz uvazoval, ale je potrebne to tam nejak uchytit (mozno by bolo dobre to ciastocne zasunut pod tie origo).
-
- Junior
Já kupoval v Zubří a jsem spokojený.Ale souhlasím s tebou,že by mohly být taky větší.brava píše:Chlapci,
když jsme u těch gumových koberečků, tak originály jsou docela dobré, ale docela mě s..e, že ten u řidiče je krátký. Podle mě by stačilo, aby byl asi o 8cm delší a sahal více k pedálům.Stačí průměrně vzrostlá mužská tlapa a pěkně si zasviníte ten textil. koberec v místě pod pedály, nemluvě o nás s většíma ploutvema. Řešil jste to už někdo? Uvažuju, že tam vrazím nějaký kus gumy a bude pokoj.Podobné je to i u plošky, kam si řidič odložílevou nohu, když zrovna nešlape na spojkový pedál, taky by mohla být z něčeho omyvatelnýho
.Tohle Fordíci odflákli.
- Dzefer
- Zkušený
kupoval som v lete v summite v BA, predne stali nieco cez 900,- a zadne myslim nieco nad 400,-SKK.
- Ahmed
- Test driver
U Fofo I (nevím, jestli i u II) existovaly dvě verze těch koberců a v té jedné byla guma i na blatníku. Taky mi to tam chybí a pod pedály mi padá bordel