To se mi moc nezda.Doleju a uvidim.Boban píše:málo kapaliny v ostřikovačích ?
Doslovny preklad mi nenapovedel.Ostrikovace ostrikovaly.Honek píše:... inu někdy je lepší doslovný překlad
mozno len chcel zamachrovat ze tam ma ten senzorGromik píše:Spíš mě překvapuje, že ti to vůbec hlásí. Já mám FoFo II 2007, v manuálu se o této funčknosti hovoří, ale v praxi mně to nefunguje - to že mi došla kapalina, poznám až z prázdného chodu motorků ostřikovačů.
Právě že ten senzor není ve všech, pravděpodobně to záleží na výbavě. I když manuál se tváří, jako kdyby to platilo pro všechny. Tohle téma se jinak řešilo tady http://forum.ford-focus.cz/viewtopic.ph ... 59&start=0CaesarX píše:ten senzeor je snad ve všech FoFo 2.generace, jinak je to určirě hladina kapaliny ostřiku. Jo a pokud ti to nehlásí nízký stav tak zajeď do servisu, asi odešlo čidlo nebo nikdy nešlo
mehturt píše:mozno len chcel zamachrovat ze tam ma ten senzorGromik píše:Spíš mě překvapuje, že ti to vůbec hlásí. Já mám FoFo II 2007, v manuálu se o této funčknosti hovoří, ale v praxi mně to nefunguje - to že mi došla kapalina, poznám až z prázdného chodu motorků ostřikovačů.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů