Sluneční clony v zadních bočních dveří
- kveton
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Sluneční clony v zadních bočních dveří
Ahojte všichni,
chtěl bych si domontovat do zadních bočních dveří origo sluneční clony, na pár FoFo II jsem to viděl.
Jde to i na 5dv? Musí se vyměnit komplet tapecírunk dveří?
Díky
chtěl bych si domontovat do zadních bočních dveří origo sluneční clony, na pár FoFo II jsem to viděl.
Díky
Ford Focus II hatchbag Sport 2,0 TDCi 100kW 6/2005
- Marťas
- Test driver
Re: Sluneční clony v zadních bočních dveří
A nemel bys lepsi folie?? Bylo by to jednodussi a tusim i levnejsi se stejnym vysledkem...

Byl : Focus ST2 - 213kW
Byl : Freelander 2 S - 118kW
Byl : Fiesta Mk7 - 60kW
Je : Vauxhall Corsa VXR - 141kW
Je : Suzuki SV650 - 55kW
Je : BMW 520D - 128kW
...uz nic nedovolene neprodavam

-
- Test driver
sucast oblozenia dveri,takze riadne draha zalezitost,alebo vrakac,ale tam ti zase nemusi sadnut trebars farba oblozenia dveri,lebo tato vecicka sa davala len do vyssich vybav
-
- Nováček
tiez to hladam...a zistil som, ze je to naozaj pekne drahe...2x300eur nove oblozenie a 2x300eur roletky...pisal som do ford servisu...ale dalo by sa to aj lacnejsie, napriklad od znameho zo servisukveton píše:Ahojte všichni,
Díky

tiez som pisal aj fokimu, tak cakam na odpoved, ze kolko by to mohlo stat u neho
Focus Sport 2005, 1,6 Ti-VCT
-
- Nováček
Zadní roletka
Zdravím.Kucí nevrací se mi jedna zadní roletka u C-MAXe.Jen když si sní několikrát pohraji tak pak zaleze.A nebo když vzteky bouchnu dveřmi tak se někdy schová.A že to mám na denním pořádku protože děcka si sní pořád hrajou.
Všem díky za odpověď.čus

Ford Focus C-Max 2,0 TDCI 2004 100kw(136PS)
- Milinko
- Zkušený
odstroj ze dveří tapec a podívej se na naviják té roletky...
jinak nevím jak zvenku zjistit kde co vázne....

- mickielli15
- Pokročilý
toto by mě také zajímalo. Zatím tu nemám podpis, ale doufám, že už za cca deset dní mít budu
)))
U auta, které by mi mělo říkat pane, nejde právě jedna ta roletka zavinout zpátky. No, nevím jestli zvládnu rozebrat ty dveře zevnitř, uvidíme. Kdyžtak dám report.

U auta, které by mi mělo říkat pane, nejde právě jedna ta roletka zavinout zpátky. No, nevím jestli zvládnu rozebrat ty dveře zevnitř, uvidíme. Kdyžtak dám report.
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- Quickie
- Moderátor
mickielli15 nejak takto by si to mal mat http://www.ford-focus.cz/forum/viewtopi ... 57#p210257
- madbugie
- Zkušený
ja nad tým tiež rozmýšlam len minulý rok už boli vypredané... normálne v mototechne kúpiť zaťahovacie roletky cena cca 500 korún akurát bude treba do tapacíru dverí zhora navrtať 2 melé dierky na uchytenie a hore v okne na jeden háčik resp. kamarát to má na prísavky na okno...
je kravina dávať 1200 € za originál... a decká to aj tak dotentujú,... tak som to zatial riešil takými tými tienítkami na prísavke (väčšinou bývajú pomalované ale to sa mi nepáčilo a zohnal som čisto čierne takže v pohode...) účel to splní a v Baumaxe stáli tuším 90 korún...
ale tie vyťahovacie roletky plánujem, len ich musia dostať... bývajú rôzne dlžky...
je kravina dávať 1200 € za originál... a decká to aj tak dotentujú,... tak som to zatial riešil takými tými tienítkami na prísavke (väčšinou bývajú pomalované ale to sa mi nepáčilo a zohnal som čisto čierne takže v pohode...) účel to splní a v Baumaxe stáli tuším 90 korún...

ale tie vyťahovacie roletky plánujem, len ich musia dostať... bývajú rôzne dlžky...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- Quickie
- Moderátor
no.. len ked to chces navrtat zvonku dvomi dierkami tak to bude vyzerat naozaj užasne
to chces tak, že hore na tapacire budeš mať valček?
original je tušim tak, že roletka je dnu v tapacire a cez cely tapacir je pre roletku vyrezana čiara..
mad.. prečo nedas folie?

original je tušim tak, že roletka je dnu v tapacire a cez cely tapacir je pre roletku vyrezana čiara..
mad.. prečo nedas folie?
- madbugie
- Zkušený
nieeee....
ved čierny valček na čierny plast dole v okne a do hora okna bud háčik alebo na prísavku... a v prípade demontáže bude stačiť dve malé čierne plastové záslepky a hotovo... vobec nebude vadiť...
quickie ta tvoja verzia, to by ako vyzeralo ???
ved čierny valček na čierny plast dole v okne a do hora okna bud háčik alebo na prísavku... a v prípade demontáže bude stačiť dve malé čierne plastové záslepky a hotovo... vobec nebude vadiť...
quickie ta tvoja verzia, to by ako vyzeralo ???
+ 100 fordích koníkov

- Quickie
- Moderátor
vobec nechapem kde chces tu roletku dat... ale neva. ked to spojazdniš tak hod foto 

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mam je na sklade , L+P strana original .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- mickielli15
- Pokročilý
Quickie - díky za foto, nevím, zda si na to troufnu. Jde o to, zda to jde opravit... no, zajedu za jednim fachmanem, kterej mi na bývalé Fiestě dělal zázraky za kačku. V tomto případě bych se asi nebál to dát garážníkovi, kterej je opravdu hodně zručnej... jde o to, jestli je to tam jenom zatuhlý nebo co... každopádně v mrazu se to nehne zpátky ani o píď a když vytopím auto, tak to zajede asi ze dvou třetin...
foki - ty máš ty originály? A kolik stojí? Těch 1200 eur?

foki - ty máš ty originály? A kolik stojí? Těch 1200 eur?
Focus C-max 2004 2.0 TDCi 100kw DPF, stříbrná met., GHIA, vyhř. př.sklo, aut. klima, tempomat, ESP, dešť. senzor, zatím plecháče, ale mazel edition 

- madbugie
- Zkušený
quickie... ??? šak videl si obrázok originálov... roletka sa vyťahuje zo spodnej plastovej časti dverí dohora do okna... tak toto bude to isté akurát že tá roletka bude vychádzať z toho "valčeka" ktory bude prišrobovany v mieste ako originaly do plastu dvoma maličkymi šrobikmi...
čiže v originale je ten valček skovany vo vnutri plastovej vyplne dveri a takto by si ho mal nie dnu ale z vonkajšej strany plastu...

čiže v originale je ten valček skovany vo vnutri plastovej vyplne dveri a takto by si ho mal nie dnu ale z vonkajšej strany plastu...

+ 100 fordích koníkov