Damon&Fofinka
Jediné co trochu přemýšlím co budeme dělat s tou krabicí podložek ford-mondeo.cz když je nikdo nechce.

Měl bych buď koncem srpna nebo začátkem září být v Nitre na instalaci tiskárny. Tak bych je mohl u někoho z SK nechat nebo jestli bych dal několik párů k zirafakovi?killerhammer píše:damon, ja xcem tie podlozky len neviem ako ich sem dostat do BB
Damone,taky strašně velké díky že jsem se sem mohl přestěhovat z konkurenčního fóra a jak říká Boban jsem strašný krytik a na tamtom fóru to bylo o ničem,budu rád když se budem srážet častěji,jo a abych nezapoměl na ty podložky,hned jak pojedu okolo,stavím se pro ně,jeden pár mondeo a jeden pár focus.Damon píše:Už jsem nad tím přemýšlel od po Křivce,ale teď po srazu v Ohrazenících už fakt musím. Chtěl jsem poděkovat vám všem že jste rozšířili a zatraktivnili tento klub. Poznal jsem se zatím jen Boban,Kóťa,Uřvanej,Junior,Rumcajs,Gines,Ballu a možná ještě někdo. Jste fajn banda a rád se s vámi potkám zase na nějakém sraze nebo i jinde. Takže ještě jednou DÍKY.
Damon&Fofinka
Jediné co trochu přemýšlím co budeme dělat s tou krabicí podložek ford-mondeo.cz když je nikdo nechce.![]()
taky to sledujiRumcajs1 píše:........ poslední dobou tu přibývá mondeářů jako hub po dešti
Nebýt tohohle fóra, nemyslela by si Manka že jsem závislej na svým PCBoban píše:nebejt tohohle fora jen z těží by sme se kdy poznali![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů