Špatné zimní gumy
-
- Pokročilý
Špatné zimní gumy
Zakládám nové téma, aby se to nepletlo. Psát o špatných gumách bude asi menší zmatek než o dobrých.
Má tedy někdo negativní zkušenosti s nějakýma zimákama? Že by je už nikdy nekoupil? Stan psal vedle, že Barum Polaris 2, já o nich uvažuju, na ježdění přavážně po suchu a břečce, na hory pojedu vyjímečně. Sou fakt tak blbý? V čem je problém?
Má tedy někdo negativní zkušenosti s nějakýma zimákama? Že by je už nikdy nekoupil? Stan psal vedle, že Barum Polaris 2, já o nich uvažuju, na ježdění přavážně po suchu a břečce, na hory pojedu vyjímečně. Sou fakt tak blbý? V čem je problém?
FF1 kombi 1.6 - r.2002 310 tis km a stále to jezdí
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
FF2 kombi 1.8 92kw - r.2008
S-MAX 2.0 TDCI 103 kw 2014
- hide
- Pokročilý
- speedy
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
Nevím co proti nim furt někdo má. Takový ty řeči, že vymetají v ADAC testech poslední příčky. To je dobrá sranda. Mě to připadá, jako kdybych chtěl rekreačně běhat a proto si MUSÍM koupit nejméně boty ADIDAS, protože bych se mohl v jiných botech zranit, nebo co. Prostě je to průměrná značka, na běžný ježdění to stačí. Vymetám s nima pravidelně hory, jezdím hodně lyžovat a nikdy jsem nikam nezapadl.
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Dany
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas Naprostá katastrofa. Bydlim na kopci a věřím tomu, že s letňákama bych to vyjel stokrát líp. Naštěstí se ten rok nikomu nic nestalo. nikdy víc Kormorán vyrábí poláci a jsou to jedny z nejlevnějších pneu na trhu.Spousta cikánu je má na svých žigulech. Musím ale uznat, že v té době se mi za tu cenu fakt šikly.kmichal píše:Kormoran snowpro,měl jsem je na Fiatu,optořebení hrůza a ovladatelnost taky.Byly nejlevnější,protože jsem věděl,že budu Fiata prodávat tak jsem nechtěl investovat.
- chaluha
- Nováček
xxx
Tak polaris1 ty ještě šli,i když původně to byla letní guma s větší záběrovou schopností něco jako celorok a ty polaris2,sem v zimě lidem sundaval z aut a dával tam co koliv jinýho.KDo chcete levnou a účelnou gumu na zimu tak zkuste matador mp58.Letní matador to je o ničem ale ty zimáky jdou ve srovnání s barumkou.
- stan
- Junior
no mal som na troch autach tri znacky: na felde to bol matador, na golfe nokian hakka a na focuse polaris 2, keby som mal urobit rebricek ovladatelnost/brzdenie na snehu a lade, drzanie stopy v zakrutach jazda na kasovitom snehu, pohynanie do kopca na snehu a zladovatelom povrchu tak č.1 Nokian č.2 Matador a č.3 Barum a ten nebol moja volba, pre mna je pneumatika jedna z najdolezitejsich casti vozidla ktora zabezpecuje kontakt s vozovkou a na tom nehodlam setrit, volim iba osvedcene znacky a urcite beriem do uvahy aj testy ADAC a aj skusenosti chalanov z inych for a znamych, pre mna su znacky ktore nesklamu Bridgestone, Pirelli, Continental, Michelin, Dunlop a GY z tych menej znamych Fulda, Semperit, Avon, mozno BF Goodrich, Niekomu staci BARUM, MATADOR ale v tomto smere urcite niesom patriot a aj na snehu chcem jazdit rychlo a bezpecne
ford mondeo kombi mk4 1.8tdci titanium, mondeo mk3 ST titanium X 2.2 tdci 136kW
-
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
matadory pouzivam, mel jsem je i na s105, felicii a nikdy zadne problemy. slysel jsem nejaky reci ze nic nevydrzi ale ja osobne si absolutne vubec na ne nemuzu stezovat. budu je mit i tuto zimu na fofo tak uvidim. probehnou i nejake testy v jesenikach.pelen píše:Take mam Polaris 2. Kdyz mi je montoval na plechace servisak na Dolni Becve, tak mi rekl, ze jsem mohl vzit i Matador, protoze jsou take dobre a maji vice vrstev na boku. Polarisy jsou fakt na boku mekke, tak bacha na rozseknuti o obrubnik.
F.F.kombi 1.8 16 V GIA Black metal [img:2ro1ll6e]https://www.focus.kvalitne.cz/black_group.gif[/img:2ro1ll6e]
- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
NE MATADOR NE! jezdil jsem s nimi na Felicii a Corse a klouže to jako kráva. Polaris jsou lepší, pak jsme je dali místo matadorů, ale když jsem hned přesedl do auta, které mělo Vredesteiny, tak to byl velký rozdíl. Jo a ještě jsem jel na Semperitkách, ta se mně zdály kupodivu taky výborný. Ale fakt můžu z dlouhodobý zkušenosti doporučit Vredestein, na sněhu a břečce jsou skvělý a ani nejsou hlučný. Ale fakt MATADOR ne.
Naposledy upravil(a) Foqus dne 13.09.2006 10:13, celkem upraveno 1 x.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- hide
- Pokročilý
Ale jo zařazuje, tady jsem něco našel. http://auto.idnes.cz/test_pneu.asp?y=pn ... 105_14.htm
Celej článek je na http://auto.idnes.cz/test_pneu.asp?r=te ... 1_pneu_fdv
Celej článek je na http://auto.idnes.cz/test_pneu.asp?r=te ... 1_pneu_fdv