Tak mi v pátek dorazilo to HF s transmitterem od Motoroly. Dnes jsem měl poprvé možnost to pořádně otestovat a musím konstatovat, že je to za málo peněz hodně muziky.
(
http://direct.motorola.com/hellomoto/t505/)
Koupil jsem to za 1500 a je k tomu i držák na telefon s přiděláním na sklo nebo na palubku. Nabíječka je standardní mini USB.
Spárování s telefonem bez nejmenších problémů (Samsung Omnia II), dokonce bez zadání PINu

.
Jako samostatný HF to funguje i bez rádia tkaže to lze vzít kamkoliv. Mě zajímala i muzika, takže po zapnutí FM transmitteru mi ženský hlas anglicky speaknul nejvhodnější frekvenci a už se ladilo. Po nastavení je daná frekvence bez šumu. Zapnul jsem přehrávač ve founu a jelo se... Přenos je stereo bluetooth. Jel jsem Pardubice - HK a neregistroval jsem žádné rušení frekvence. Při cestě z5 mi to řeklo jinou frekvenci a taky v pohodě.
Kvalita přehrávání je už redukovaná samotnou filozofií přenosu ale i tak mě to mile překvapilo. I když je slyšet drobné šumění na pozadí, dá se to srovnat se standardníma českejma rádiama.
Jako HF to funguje taky bezvadně. Pouze to při příchozím hovoru přehláskuje číslo - ale prej se to dá nějak vypnout... zatím jsem to nehledal. Druhou stranou potvrzena bezproblémová srozumitelnost (i ve 140 km/h

). Prostě jako BT HF integrovaný do rádia
Výměnu rádia tak odkládám na později... až na to bude čas. Teď mi to splnilo to co jsem od toho čekal.
PS: nejsem placenej Motorolou za reklamu

Fakt mě to za ty prachy překvapilo a pokud někdo má stejnej problém, doporučuju tohle řešení...