radio SONY jen sumi

Odpovědět
praza
Nováček
Nováček

radio SONY jen sumi

Příspěvek od praza » 17.03.2010 17:09

Zdravim, mam takovy problem s radiem Sony mp3. Vetsinou, kdyz ho zapnu tak jen sumi a nehraje. Kdyz auto nastartuji znova, tak hrat uz zacne. Pred casem jsem mel baterku ko, auto nechtelo startovat ale radio, svetla atd. vse fungovalo. Nabil jsem ji a jezdil denne 2x30km, auto startovalo v pohode. Ted jsem o vikendu dal delsi cestu, 2x750km a myslel jsem, ze uz to bude ok. Ale neni, uvazuju ze tam dam na zkousku jinou baterii ale nejmensi, kterou mam po ruce je 65Ah 640a. Ted tam mam origo skoro 5let starou baterii 43Ah, nebude to necemu vadit?

Jinak me to v aute docela vyrazne piska, je to slyset hlavne z venku, lozisko v motorovem prostoru to ale neni. Mate nejake tipy, co to muze zpusobovat?
Focus II kombi, r.v. 2005, 74kw, Titanium

veny
Test driver
Test driver
Kontaktovat uživatele:

Re: radio SONY jen sumi

Příspěvek od veny » 19.03.2010 00:36

taky se mi to občas děje, stačí když přepnu stanici a radio zase hraje. Vyzkoušej to tak.

K tomu zvuku by jsi měl uvést nějaké info, třeba co máš za motor... Předpokládám, že asi 1.6 benzín... Jaký je ten zvuk? Co třeba klínový řemen? Není moc utažený/povolený?

Baterie o větší kapacitě rozhodně vadit nebude. Na vyzkoušení bych jí tam dal.

praza
Nováček
Nováček

Re: radio SONY jen sumi

Příspěvek od praza » 19.03.2010 17:39

Jj motor mam 1.6 16v. Kamarad tvrdi, ze to z motoroveho prostoru nejde, chtel jsem menit po nakupu rozvody ale je presvedcenej, ze podle stavu to opravdu odpovidalo najezdu 70tis km a doporucil me, at to vymenim treba az ve 100tis. Sroubky na motoru byly jeste zapeceteny, nikdo se v tom nehrabal. Aby nedoslo ke spekulacim, on s nakupem nemel nic spolecneho :D

Je fakt, ze ten zvuk je konstantni, nemeni se s otackama. Je mozne, ze piska nejake rele/pojistka nebo neco podobneho? Baterku vetsi teda zkusim, za to nic nedam. Jinak k radiu, muzu naladit jinou stanici nebo ji prepnout, slysim ze se jina stanice naladi ale hrozne to sumi. Zapnout/vypnout radio nepomuze, jednou to vlastne pomohlo a zacalo hrat asi po 100km jizdy.
Focus II kombi, r.v. 2005, 74kw, Titanium

Odpovědět

Zpět na „Focus - rádio a muzika“