Mechanika navigace Travelpilot nx

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Odpovědět
spiderx

Mechanika navigace Travelpilot nx

Příspěvek od spiderx » 20.07.2010 07:53

Dobrý den,
může mi někdo poradit, kde se nachází mechanika navigace S-max model 2008 (vyrobeno 11/2007)? Je tam navigace Travelpilot nx. Dovoz z Německa. V kastlíku je prázdný obal od map 2008, navigace funguje. Ale kde je to cd, to nevím. V rádiu není, v cd-changeru pod sedákem taky ne. Kde je to zašité?
A druhá věc - dají se do této navigace sehnat novější mapy?
Děkuji za odpovědi zkušeným.
spiderx

foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Mechanika navigace Travelpilot nx

Příspěvek od foki » 21.07.2010 09:07

CD respektive DVD je v mechanice pod deklikem nad koleckem ovladani hlasitosti , je v navodu ze ho muze vyndat jenom servis , protoze asi na to je neco na odcvaknutí . aktualizace asi jen ford .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

talbot_sk
Nováček
Nováček

Re: Mechanika navigace Travelpilot nx

Příspěvek od talbot_sk » 29.09.2011 10:56

DVD si môžeš vytiahnuť aj sám. Vytiahni hlavné okrúhle tlačidlo na ovládanie hlasitosti pod veľkým displejom. Ide ľahúčko von. Potom strč prst do diery medzi osku a vytiahni kryt, ktorý je okolo tohoto voliča, kt. je o čosi širší ako DVD. Je to upevnené takým perkom, ktoré ti nevystrelí, ale ide ťažšie von ako vytiahnutie okrúhleho voliča ovládania hlasitosti. Vo vnútri uvidíš štrbinu, kde sa vkladá DVD. Potom stlač súčasne NAVI + MENU a potom uvoľni obe tlačidlá. Dostaneš sa do servisného menu. Musíš vedieť PIN k navigácii, aby si sa dostal cez príkaz "Eject DVD". Ja som ho získal od majiteľa, kt. mi predal Ford S-Max. Tu je video: http://www.youtube.com/watch?v=tE8I2Lx0 ... re=related

Odpovědět

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“