Huci predni naprava
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Huci predni naprava
Potrebuju poradit. Pri zataceni doprava (tj. pri naklonu doleva) asi tak nad 50km/h to zaclo hucet. Ted to huci jak krava i kdyz jedu rovne, jenom doleva to nedela. Vyzkousel jsem tri sady gum, ale bez rozdilu. Please help. Geometrie? Neco s napravou? ...
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Take si myslim, ze to bude lozisko. Mi to delalo zadni. Zvedni si auto a zkus tocit rukou. Hlucne (vadne) lozisko bys mel poznat. Co nejdrive vymenit. U R19 se mi delsi dobu hucelo, take jsem si myslel, ze to jsou zimni pneumatiky a pak se mi vysypalo tesne po rychle jizde. Jeste, ze se to nestalo pri 130. Jel jsem pak jen 30-40 a na druhy den k mechanikovi jiz jen 5-10km/h za hrozneho rachotu. 

- PHECZ
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tuhle story tady čtu asi potřetí....vtippelen píše:Take si myslim, ze to bude lozisko. Mi to delalo zadni. Zvedni si auto a zkus tocit rukou. Hlucne (vadne) lozisko bys mel poznat. Co nejdrive vymenit. U R19 se mi delsi dobu hucelo, take jsem si myslel, ze to jsou zimni pneumatiky a pak se mi vysypalo tesne po rychle jizde. Jeste, ze se to nestalo pri 130. Jel jsem pak jen 30-40 a na druhy den k mechanikovi jiz jen 5-10km/h za hrozneho rachotu.

Ložiska jsou zrádný

- MK
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- Alfi
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver
Ja mam menene jenom jedno a kdyz mi ho po 3000 km menil znova, protoze odeslo, tak jsem rikal, jestli nemam vymenit i to druhe, at mam klid a bylo mi receno, ze to mam nechat na pokoji, ze s nim klidne muzu najet 50 000km, klidne i vice a ze jsou to vyhozene penize, tak jsem to nechalpelen píše:Je lepsi menit obe loziska na naprave. To druhe odejde vzapeti.Alfi píše:Ted jsem mluvil se sousedem, taky mi to potvrdil. A dokonce mi to i opravi. To je fajn mit souseda s dilnou

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Loziska jsou strojni soucasti, ktere nemaji moc velky rozptyl v zivotnosti. Zivotnost lozisek se da vypocitat a pri plne zatezi se vestinou uvazuje s zivotnosti 20000 hodin, pri ktere se toleruje 10% havarovanych lozisek.
Kdyz se zvetsi vule v lozisku, tak se zacne hybat cele ulozeni kola a na zivotnosti pneumatiky to asi neprida, spise ubere.
Kdyz se zvetsi vule v lozisku, tak se zacne hybat cele ulozeni kola a na zivotnosti pneumatiky to asi neprida, spise ubere.