Mam len jednu otázku ,ale premna je to dost zavazna nakolko sa jedna o otazku brzd.
Ovzdusenie brzd
-
kampare
- Nováček

Ovzdusenie brzd
Cauko fokusaci
Mam len jednu otázku ,ale premna je to dost zavazna nakolko sa jedna o otazku brzd.
Focus ktory mam potreboval vymenu prednych brzdovych dosticiek ako sol. brzdil v pohode len uz pohlad aj pre laika znacil opotrebovanie dosticiek. Vymenu som urobil spolu s kamosom vsetko slo ako o masle az pokial neprisiel cas ovzdusnenia.
.Dali sme tam novu kvapalinu cez ovzdusnovak pretiakla urcite komplet stara a zacala uz nova,prisiel aj znamy ktory na ovzdusnenie pouzil tlakovu nadobu a sale nic. Pedal je stale mekky zabera az nieco pred podlahou. Ked ho pocas brzdenia povolim opakovane stlacim zacina tvrdnut a zaberat vyssie. ABS funguje.Nestretol sa niekto s podobnym problemom po vymene prednych dosticiek 
Ford focus combi 1,8TDDi Rv1999
- petulak
- Test driver

Re: Ovzdusenie brzd
FF-1.8-16V-ZETEC-E, SPORT-hatchback
-
kampare
- Nováček

Vsetko co tam pisu som urobil ale asi problem potom bude
vzduch vnikl do hydraulické jednotky ABS
a co teraz
vzduch vnikl do hydraulické jednotky ABS
a co teraz
Ford focus combi 1,8TDDi Rv1999
- piechnik
- Pokročilý

Zkus napsat FOKIMU o radu.jarek
-
gufy69
- Nováček

no mě se to stalo u zadních brzd a totálně jsem to zavzdušnil.jestli to chceš dělat sám tak začni u leváho zadního kola pak pravej předek pravej zadek a nakonec levej předek ale asi bude i zavzdušněný i hlavní válec tak ten taky odvzdušnit.já to raději dal do servisu né značkováho a za 300kč to bylo v cajku