FF 1.8 TDCi 85KW nenastartuje jako by chytil na pul
-
NixnM
- Nováček

FF 1.8 TDCi 85KW nenastartuje jako by chytil na pul
Ahoj pls potrebuju poradit mam FF 1.8 TDCi 85KW asi mes. z5 jsem zacal mit problem se startovanim. Tak jsem testnul svicky, ty jsem vymenil koupil jsem Bosch namontoval a problem pretrval ale nebylo to tak hrozne. Asi tak za mesic jsem nemohl nastartovat vubec toci to a obcas jako by to chtelo chytnout a zacne se celej mortor trast a pak to chcipne. Zkousel jsem to napichnout u kamose na diagnostiku od Bosche a tam bylo vse OK cerpadlo dava tlak 290. Tak jsem vyzkousel prepady a 2 vstryky jsou KO. Poslal jsem ej na repas. Dal jsem vse z5 a nastartoval jsem asi na potreti zezacatku to v malich otackach cuklo a jednou chciplo ale myslel jsem ze to je zavzdusnene.Asi tak po 20 min to auto jelo OK a tahlo jak ma, vstrikovace jsem zapsal do jednotky. Druhej den jsem zkousel nastartovat a ted to dela to same jak na zacatku. startuje ale chyta to jakoby na 3 mozna na 2 válce a docela to smrdi nafta je citit tak uz nevim co stim je
pokud jste nekdo mel s timto zkusenosti nebo by jste veděli co by to mohlo byt sem stim uz si nevim rady. Kdyz auto roztahnu tak pak jede normalne ale nejde na míste nastartovat 
FF 1.8 TDCi 85KW 2003
- Ac1D
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: FF 1.8 TDCi 85KW nenastartuje jako by chytil na pul
mozna blba rada ale co to zkusit u Fordu co ti reknou nez zkouset menit dily,nervy a zabijet cas.Prece jen by mohly mit vetsi zkusenosti a diagnostiku
a roztahovat diesla? ty mas asi motor rad
a roztahovat diesla? ty mas asi motor rad
Focus kombi TDCI,85KW,2008
Focus kombi TDDI,66KW,2004
-
NixnM
- Nováček

U forda se optam. Chtel jsem to zkusit tady jinak to mam v servisu kde maj diagnostiku a ta neukazuje zadnou zavadu je to docela draha diagnostika a ma zaplacene i aktualizace. Jinak roztlacit no udelal jsem to tak ze jsem s autem jel z kopce a zacal startovat starterem a pritom mu pak pomohl
. Byl jsem asi 250KM od domova a odtah by se prodrazil
uz jsem takhle jednou platil kdyz mi kleklo turbo.
FF 1.8 TDCi 85KW 2003
- Ac1D
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nech si to u Forda jen proklepnout a uvidis treba to je jen kravina.Znam dost servisu co davaji auta k Fordu i kdyz maji svoji diagnostiku.
Kdyby se ti "kousnul" tak se ti to prodrazilo trochu vic
Kdyby se ti "kousnul" tak se ti to prodrazilo trochu vic
Focus kombi TDCI,85KW,2008
-
NixnM
- Nováček

Tak zavada je na svete. Dneska jsem dal neve baterku a nastartoval jsem asi na podruhe
asi po hodine jizdy zacalo neco klepat tak jsem jel do servisu a zacala mi prokluzovat spojka tak to bude setrvak se spojkou bavil jsems e s jednim fordakem a tem toto rikal hned ze zacatku ale take uvedl ze je to nakladne
. tak ted hura do spojky a setrvaku
uz se mi nema co potentovat mam nove snad vse
akorat ta cena je za nove

FF 1.8 TDCi 85KW 2003
-
petkol
ten problem mam stale a vymenu spojky a setrvaku jsem podstoupil bohuzel s negativnim vysledkem zavadu hledam dal , ale uz nevim
-
čert
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak jak jsi dopadl? Bylo to tím setrvákem?NixnM píše:Tak zavada je na svete. Dneska jsem dal neve baterku a nastartoval jsem asi na podruheasi po hodine jizdy zacalo neco klepat tak jsem jel do servisu a zacala mi prokluzovat spojka tak to bude setrvak se spojkou bavil jsems e s jednim fordakem a tem toto rikal hned ze zacatku ale take uvedl ze je to nakladne
. tak ted hura do spojky a setrvaku
uz se mi nema co potentovat mam nove snad vse
akorat ta cena je za nove
![]()
Ford Focus 1.8TDCi 74kW Ghia, r.v.2004, tmavě modrá