Ráno(5:30) som naštartoval a vybral som sa do práce, zhruba po 10 kilometroch pri normálnej ustálenej jazde cca 80km/h auto začalo samovoľne spomaľovať
 a prestalo reagovať na plyn
  a prestalo reagovať na plyn  . Tak som to odstavil na krajnicu a vyskúšal natočiť ešte raz. Motor naskočil a ďalej som pokračoval, lenže v zvyšných 15km cesty sa toto ešte 2x zopakovalo(len som už štartoval za jazdy
 . Tak som to odstavil na krajnicu a vyskúšal natočiť ešte raz. Motor naskočil a ďalej som pokračoval, lenže v zvyšných 15km cesty sa toto ešte 2x zopakovalo(len som už štartoval za jazdy  )
 )Teraz som bol v pneuservise(Premio Svidník - spokojnosť) po letné gumy a prezuť, tak mi spravili diag cez prístroj Bosch, komunikoval v pohode a našiel mi zopár chýb, tak či by ste mi nevedeli pomôcť, že kde je problém
 .
 .Motor
P1576, P1342, P1344 - diag vypísala: neznáme chyby
ABS
B1676
Airbag
B1231
Všetkým vďaka za odpovede....

Nazdar lidi, je nás málo co nás naštval nebo soustavně rozčiluje stejný problém, žhavení bliká jak urvané, někdy je to už při nastartování, někdy mu stačí že motor točím přes dva tisíce,minutu stojím na červené a když se chci rozjet tak to prostě stávkuje, jindy nevím že tam motor je, prostě jede ale v zásadě se to vys... zrovna když se to nejmíň hodí. Diagnostika říká, čerpadlo, pedál plynu, erg ventil a ještě jedna věc hnedle vedle - snímač tlaku turba. pokud to udělalo auto jednou za tisíc kilometrů tak jsem to neřešil, ale četnost se rapidně zvýšila omylem při tankování(natankoval jsem  benzín, ale to je jiná záležitost, černá tabulka s bílým písmem VERVA, a on to byl natural VERVA). Oprava u jednoho pána tady na Kroměřížšku cca 25 tis. Upozorňoval mě na to že se mi taky jednou může stát že to zase udělá a jakmile motor zhasnu už nenatočím poněvač odejde i řídící jednotka - dalších cca 15tis.
 Nazdar lidi, je nás málo co nás naštval nebo soustavně rozčiluje stejný problém, žhavení bliká jak urvané, někdy je to už při nastartování, někdy mu stačí že motor točím přes dva tisíce,minutu stojím na červené a když se chci rozjet tak to prostě stávkuje, jindy nevím že tam motor je, prostě jede ale v zásadě se to vys... zrovna když se to nejmíň hodí. Diagnostika říká, čerpadlo, pedál plynu, erg ventil a ještě jedna věc hnedle vedle - snímač tlaku turba. pokud to udělalo auto jednou za tisíc kilometrů tak jsem to neřešil, ale četnost se rapidně zvýšila omylem při tankování(natankoval jsem  benzín, ale to je jiná záležitost, černá tabulka s bílým písmem VERVA, a on to byl natural VERVA). Oprava u jednoho pána tady na Kroměřížšku cca 25 tis. Upozorňoval mě na to že se mi taky jednou může stát že to zase udělá a jakmile motor zhasnu už nenatočím poněvač odejde i řídící jednotka - dalších cca 15tis.