Behom vikendu sa mi z nicoho nic vybila baterka. Auto stalo cely vikend bez pohnutia, v sobotu som si vsimol, ze stale svieti displej BC (auto som zamkol v piatok a odvtedy sa s nim nemanipulovalo), ale nejak som tomu zabudol venovat dalsiu pozornost (

). V nedelu vecer pri snahe auto nastartovat som s prekvapenim zistil, ze baterka je uplne vybita a neroztoci ani starter. BC sa zresetoval (v dosledku nizkeho napatia predpokladam). Cez startovacie kabely sa po par minutach podarilo motor natocit, baterka sa dobila a zase je vsetko v poriadku.
Zahadou je, preco ostal behom celeho vikendu po uzamknuti auta svietit displej BC a ake zariadenie bolo pricinou vybitia baterie (nezda sa mi, ze by ju mohlo vybit podsvietenie displeja BC). Vsetky dvere boli zavrete, radio vypnute, vnutorne osvetlenie vypnute, vonkajsie osvetlenie tiez vypnute, v zapalovaci nebolo pripojene ziadne zariadenie.
Je pre mna zahadou co baterku vybilo a co sposobilo to, ze ostal rozsvieteny displej BC dva dni (A ktovie dokedy by este svietil). Nestretol sa niekto s podobnym problemom?