Centrál, DO, a zajimavě otevírající se dveře.

Chcete s něčím poradit nebo se podělit o radu s ostatními?
Moderátor:foki
Zamčeno
Rappa

Centrál, DO, a zajimavě otevírající se dveře.

Příspěvek od Rappa » 10.01.2012 20:54

Zdravím vám Fofáci :)

Mám pro pár z vás zajimavý problém, který bude oříškem. Jedna se o centrálni zamykání a DO.
Začalo to jako normální vybití baterie, tu jsem vyměnil a všechno bylo v pořádku. Ale po pár dnech to opět nejelo a auto nešlo DO odemknout. Vyměnil jsem baterku znova, ale už to nemělo žádný výsledek. Nějak jsem to neřešil a odemykal jsem klasicky klíčkem v zámku. Centrálni zamykani šlo normálně, ale potom to začalo zlobit a dveře od spolujezdce se né a né zamknout z dveří řidiče (zamykal jsem od dveří řidiče a všechny zámky se chtěly zamknout, ale dveře spolujezdce nereagovaly, tak se nezavřely ani jedny). Až když vemu a klasicky zamknu dveře od spolujezce zevnitř, nebo zvenčí sepně centrál a zamknou se všechny dveře.

Takže Fofáci, předem děkuji za jakoukoliv odpověď.

S pozdravem Vašek.

miki21
Test driver
Test driver

Re: Centrál, DO, a zajimavě otevírající se dveře.

Příspěvek od miki21 » 10.01.2012 21:02

Milý Vašku.
Nikdo tady netuší co máš za auto,natož jaký r.v.,či motorizaci.
Po doplnění těchto věcí do podpisu si udělej silné velké kafe a můžeš se vrhnout na čtení témat,které se zde tomuto již věnují. :arrow: http://www.ford-focus.cz/forum/search.p ... d%5B%5D=10

Pokud bys mezi němi nenalezl svůj problém,tak do podobného napiš svůj dotaz znova a někdo To určitě poradí. :cooler:

Přeji příjemnou noc :wink:
LOCK
Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.

Zamčeno

Zpět na „Rady, nápady a dotazy“