Zvuková signalizace otevřených dveří ?
-
- Nováček
Zvuková signalizace otevřených dveří ?
Dobry den, dnes jsem si vsiml ze mi prestalo auto FF Combi 2007, 1.8 TDCi, houkat kdyz mam pri nastartovanem motoru otevrene dveře ? nevite čím to a jak to opravit rad bych aby to kvuli detem radeji houkalo "zvukový signal".
ps: jediny co sem nedavno delal ze mi nenastarovalo v mrazech auto ... tak jsem pote dobijel baterku ale z auta nevyndaval byla nadale pripojena. Dekuji za zkusenos Jirka.
ps: jediny co sem nedavno delal ze mi nenastarovalo v mrazech auto ... tak jsem pote dobijel baterku ale z auta nevyndaval byla nadale pripojena. Dekuji za zkusenos Jirka.
-
- Nováček
Re: Zvuková signalizace otevřených dveří ?
Nechá se zapínat a vypínat v menu pal.počítače. Je možné, že se Ti z nějakého důvodu v souvislosti s tou baterií vypnula. Nepíšeš, zda funguje signalizace nízké teploty - také by neměla jít protože oba signály spolu souvisí. Jinak /pokud máš kód k rádiu/ bych zkusil odpojit a po chvíli připojit zpět baterii - mohlo se to "zbláznit" tím podpětím.
FoFo II, 1,8 TDCi, 4/2006, jeansblue
- miki21
- Test driver

Fofo II 1,8 16v modrá combi
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
Funguje zde funkce HLEDAT Prosím,používejte ji před založením nového tématu.
-
- Nováček
tak mi prosim zasli odkaz kde se resi primo tato otazka... DIKYmiki21 píše:![]()
- Anduril
- Test driver
Mne kdysi nefungovalo pipani "zapomenutych" svetel, tak jsem na zdejsi radu odpojil baterku na 10 minut a po zapojeni uz to bylo ok a od te doby to funguje.
Na tohle budes potrebovat kod radia.
A taky se podivej, jestli nemas vpynute zvuky v nastaveni pocitace.
Pak mi jeste nefungovalo pipani vlocky (namrazy) a tam pomohlo az vyresetovani ridicich jednotek do tovarniho nastaveni (pres diagnostiku ve ford servisu).
Pak mi jeste nefungovalo pipani vlocky (namrazy) a tam pomohlo az vyresetovani ridicich jednotek do tovarniho nastaveni (pres diagnostiku ve ford servisu).
- Adow
- Člen klubu
Tak vločka mi taky nepípe a nikdy nepípala.. Ale to mi nevadí. Spíš mi vadí, když nepípe zatažená ručka - to někomu signalizuje? Přijde mi, že by to mohlo varovat víc než jen kontrolkou..
Je: Ford S-max II, 2.0 TDCi
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
Je: Ford B-max, 1.0 EB
Je: BMW i3, BEV 125 kW
Byl: Ford S-max I, 1.8 TDCi
Byl: Ford Focus III Combi FL, 1.5 EB
Byl: Ford Focus II Combi FL, 1.6i
- ZaQik
- Admin
zatazena rucka nepipa, je mi lito
Ford Focus mk3 combi 1.6 Ti-VCT, r.v.2018 + Ford Fiesta mk7 3D 1.25, r.v.2014
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
byl Ford Focus mk2 combi 1.6, r.v.2009 + Ford Fiesta mk6 1.4 TDCi r.v. 2004
Nejsem poradna, encyklopedie ani hotline spolecnosti Ford - ptejte se na foru, od toho je.
-
- Nováček
a zvuky na pásy, vločky "telota", zapnute svetla, otevrene dvere pri nastarovanem motoru, zapinam pres Message chimes ON/OFF nebo si volim zapinaní zvuku nekde jinde na kazdou položku zvlast ? nebo kdyz uložím ON tak houka vse ? DIKY za navodAnduril píše:Mne kdysi nefungovalo pipani "zapomenutych" svetel, tak jsem na zdejsi radu odpojil baterku na 10 minut a po zapojeni uz to bylo ok a od te doby to funguje.