V autech se bohužel vůbec nevyznám a nemam nikoho, kdo by se na to kouknul nějak zkušeněji..
Rytmický dunění + kouř z výfuku - FOFO1
-
hightower
Rytmický dunění + kouř z výfuku - FOFO1
Zdravím, potřeboval bych poradit. Byl jsem se koukat na FOFO1 z roku 2003, 1.8, dělali jsme zkušební jízdu, všechno se mi zdálo celkem ok, ale zarazily mě dvě věci - při rozjezdech se ozývalo takový rytmický dunění, ne moc hlasitý, při vyšší rychlosti to mizelo, to asi nebude úplně košer, že? Dále taky po nastartování šel z výfuku viditelný kouř světlé barvy, co jsem se tak dočetl, asi půjde o únik oleje a tudíž nebrat, že? Lze to nějak ověřit? Trochu mě děsí potenciální výměna polomotoru
V autech se bohužel vůbec nevyznám a nemam nikoho, kdo by se na to kouknul nějak zkušeněji..
- foki
- Admin

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rytmický dunění + kouř z výfuku - FOFO1
kontroly vozu provadi treba vláda tylšar http://www.nehody.net zde jako Wolodyjowsski
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- pbjun
- Test driver

Re: Rytmický dunění + kouř z výfuku - FOFO1
U 1,8 se nedela polomotor, na 1,8 koupis dily primo ve fordu, da se i jeden krouzek ci jeden pist atd.... Jinak se domluv s nekym z fora kdo 1,8 ma at te sveze a porovnej. Pokud je to auto z levnych cen (do 50tis) tak moc nevykoumas, vsecko bude mit najeto 150(200)+ a vetsina jich bude po mensich ci vetsich nehodach + koroze + podvozek taky klepe pri tomto na dvere....