Příspěvek
od hanshans » 02.10.2013 18:12
Ahoj, s tímhle jsem se trápil skoro rok, nový kabely, svíčky, pak i cívka a všechno k ničemu. Při akceleraci to občas škubalo, jelo jakoby na tři hrnky, občas zase nic, k posrání.
Je to tak měsíc, co jsem to asi vyřešil, poněvadž od tý doby auto jede, jak má a rozdíl je to propastnej.
Při špekuluvání se svíčkama každou chvíli jsem si všiml, že některý svíce mají zrezivělý závity a jsou obalený zkorodovaným hliníkem (takovej bílej hnus, jako ztrvdlej bílej prach). Asi to tam nějak zreagovalo železo-hliník-chladící médium, který mi teklo přes mrazovky. Několikrát jsem ty závity svíček čistil a vždycky jsem je vytáhl zase zahumusený. Nakonec jsem je (závity svíček) lehce máznul grafitkou, natočil, vytočil,očistil a znova. Až se ten humus ze závitů v hlavě nabalil na svíce. po posledním čištění (dělal jsem to asi tak třikrát cca. 10 minut) jsem ty závity zase lehce máznul grafitkou a ejhle, bylo po problému.
Vysvětluju si ti tím, že tem bílej hnus špatně vodí elektriku a při akceleraci je zřejmě potřeba elektrikou svíce krmit víc než na volnoběh. Přechodovej odpor nebo něco takovýho a blbě to pálilo.
Každopádně tohle zkus, nic za to nedáš a těch dvacet minut si taky najdeš. Mě to pomohlo, teď mám klid.
Čus.