Karban:

Zenske a chlast:

Souboj:

Akterum jsem v hotelu Praha rikal, aby predem moc nepili. Nedali si rict a pak velitel trestni eskorty, protoze souboje byly prisne zakazane, pronesl:
"Odevzdejte nam nase zbrane" misto "Odevzdejte nam vase zbrane"

tak pak mě překvapuje, že se ptáš, kde je v NJ muzeum, když ho máš prošláplý a jezdil jsi tam od maličkaBoban píše:Skubi no to je faktjá myslím Nový
![]()
Takovy maly zamecek vedle namesti si snad pamatujes, je ve znaku mesta.Boban píše:Pelene kde máte v Jičíně muzeum? chtěl bych tam během léta vyrazit na výlet, jezdil sem tam od malička, Jičín mám hodně prošláplej a chtěl bych to ukázat rodince, je to krásný město. Tak dáme řeč na Křivce a povyprávíš kde co a tak, platí ?
Kdyby jsi chtěl opravdu v Jíčíně, tak je na náměstí v zámkuBoban píše:Pelene kde máte v Jičíně muzeum? chtěl bych tam během léta vyrazit na výlet, jezdil sem tam od malička, Jičín mám hodně prošláplej a chtěl bych to ukázat rodince, je to krásný město. Tak dáme řeč na Křivce a povyprávíš kde co a tak, platí ?
tam se chystám s rodinkou v týdnu po Křivonoscejenda píše: Kdyby jsi chtěl opravdu v Jíčíně, tak je na náměstí v zámku![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host